Fiat500x keşfedilmemiş bir cevherdir
Printable View
Yol verdiğimde teşekkür etmeyenlere sövüyorum net.
Önü boş olduğu halde gitmeyen selektör attığımda yol vermeyenleri tampon yaparak darlıyorum sonrada büyük bir keyifle ilk boşlukta makas atıyorum.
Arkadan selektör attıklarında da içim soğuyor mutlu oluyorum.
açıklamasında fırsat aracı, uygun fiyata, cam gibi yazan ilanlar ile açıklamada hiç bir bilgi yazmayıp detaylı bilgi için arayınız yazan ilanları direk eliyorum.
Trafikte nezaket gösterenleri görünce çok seviniyorum.
Bursa-Gebze arası haftada 1-2 defa yolda oluyorum, orta şeritte ki ortalama hızlar genellikle 100.
Trafiği bilmeden tehlikeye atanlara çok sövüyorum.
Arabadan dışarıya çöp atanlara o çöpleri yedirtmek istiyorum.
Bu cezalara rağmen egzoz takıp gazlayanları görünce içimden vay aslanım vay diyorum.
Araç kullanırken telefona bakmaktan yola uzun süre bakmayanları görünce korna ile uyarıyorum.
3 şeritli şehir içi yolunda sapacağımı ve yavaşlayacağımı arkamdaki anlasın diye erkenden sinyal veriyorum ona rağmen yavaşlamıyor ve mesafeye dikkat etmiyor. Onları aynı duruma sokup onlara arkadan vurmak istiyorum.
Yolda seyahat ederken araçtan ufak taş parçaları düşüren hafriyatçılara kadın iç çamaşırı giydirip arabaya pasta cila yaptırmak istiyorum.
Şu tarihte ödeme yapacağım diyipte o gün ödeme yapmayanları, neden ödeme yapılmadı sorusuna muhasebecimiz izinliydi o gün diyenlerin ağzına yüzüne vurmak istiyorum.
bunların bir çoğu 1.4 atmosferik vs tarz araçlardan geçmiş bireyler sanırım abi,
megane parasına tesla alınca, kendilerini lamborghini almış gibi hisseden tipler :D
trafikte anlamsız hareketler, dediğin gibi 90 la gider yol vermezler sonra kendi kendilerine tribe girip basarlar az ilerde de frene asılırlar vs.
Hergün 2-3 tane bu tipe rastlıyorum..
akşam köründe farlarını açmayı unutanlara bunun farkında olmayanlara dayanamıyorum
gösterge tablosu ışıklı olunca far açık zannediyorlar
ya arkadaş far aydınlığını görmüyorsan bundan anlamıyorsan bir daha araba kullanma sen lütfen
aynamda bir karaltı varla yok arası
görünmüyorsun arkadaşım
şerit değiştirecek biri seni görmeden belki ona vuracaksın
Araç muayenesi öncesinde herşeyi kontrol ettirerek, muayene esnasında saçma sapan şeylerden bırakılmayı ancak bu esnada yan sıramda freni tutmayan,lastikleri bitik,stopları kırık amcaoğlunun muayeneden hafif kusurlarla geçmesini sindiremiyorum.
Eline kamera alanları gavurların kareni olarak görüyorum
Sinyal verince geçeceğim şeritteki adamın gaza basması annesini andırtıyor
En çekindiğim 2 kadın sürücü modelleri i20 gibi küçççük arabalara binen genç kızlar ve başı kapalı suv sürenler... Düşman başına.
Yonca-sapak kaçırınca otoban vs farketmeksizin geri geri gelenler gerçek, hücre nöron artık neyse antik bunların
Özellikle sabahları sürüş esnasında makyaj yapmaya çalışan ablaları görünce kornayla yaklaşık 5 saniyelik bir iletişimimz oluyor...
Mersin trafiğindeki 10 kişiden 7'sine yarınlar yokmuşcasına dümdüz giydiriyorum. Daha ne kadar kötü olabilir ki sorusunun, al ulan sana en kral cevap diye karşılığıdır Mersin trafiği.
ep3 tek gerçek type-R ' dır :)
Hyundai bayon, özellikle yeşil renkli olanı sünger bob'daki planktona benziyor
Yeni Mercedes Actros da Hüseyin Peyda'ya