2023 yılında E46 BMW için değer kaybı aldılar. 10 yaşından fazla araçtı. Kazasızdı ama boyasız değildi parça boyaları vardı. Ona rağmen aldılar değer kaybı. Bende şaşırdım.
2023 yılında E46 BMW için değer kaybı aldılar. 10 yaşından fazla araçtı. Kazasızdı ama boyasız değildi parça boyaları vardı. Ona rağmen aldılar değer kaybı. Bende şaşırdım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Değer kaybı alınıyor beyler ben 2023'te 2007 model tahminim 230binde Meg2 ile kusursuz olduğum bir kazaya karıştım, 55 bin civarı hasar kaydı işledi, 5-6 ay sonra aklıma geldi karşı tarafın sigorta firmasının sitesine girdim gerekli evrakları e-mail ile ilettim sonra 15 bin lira civarı değer kaybı hesaplayıp gönderdiler. Ben 30-40 bin istiyorum demiştim ama itiraz etmedimArabayı 3 ay önce 285binde 320 bin liraya sattım zaten 100 lira tramerle
![]()
En doğrusunu yapmışsınız. Araçta çok çok büyük hasar yoksa değer kaybı için avukata başvurmak aşırı gereksiz. Bi tanıdıkla aynı tarihlerde benzer şekilde kazaya karıştık. Ben daha eski araç için 10 bin tl değer kaybını bir haftada aldım. Onun aracı daha yeniydi. Hasar firmasına vekalet verdi. Bir yıl sonra güç bela 12 bin tl aldı![]()
Trafik kazalarında hatalı tarafın sigortası tüm tutarı ödeyip imm yi aşması durumunda hatalı taraf ile kendisi halletmiyor muydu?
Yazılan yazılarda sanki imm yi aşarsa hatalı taraftan kendin tahsil etmen lazım vs gibi yazılar gördüm ondan dolayı sorayım dedim.
Benim bildiğim kadarıyla haklı taraf hiçbir şekilde mağdur edilmiyor, hatalının sigorta şirketi ve hatalı kişi kendi aralarında hallediyorlar.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)