User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: whatsapp web sorunu hak

GökhanÖzkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

whatsapp web sorunu hak

Merhabalar,
    Şirket pc ye yaklaşık 1 ay önce crome üzerinden özel hattımı, edge üzerinden de şirket hattımı bağlamak üzere sabah rutini QR okuttum.
    1-2 defa QR yenilendi açılmadı. Dedim Wİ-Fİ üzerinden sorun vardır sanırım. Wİ-Fİ kapattım yok olmuyor.
    iyi telefonumda bağlanmıyor. Kapat-aç, yükle kaldır. 3 ağza 3 burna ne yaptıysam olmuyor.
    2 3 gün elleme düzelir dediler yine olmadı. Meta üzerinden CPT yardımı ile kayıt açtım hiç bir şey değişmiyor.
    Benim pcden başkası anında açıyor benim iki telefonda ban yedi. Sebebi nedir? Neden düzelmiyor? başına gelen var mı nasıl düzeltebilirim?
    2014 - VW GOLF MK7 R 3K
    2002 - BMW X5 4.6is
    2013 VW BEETLE

hobi instagram @thegarageofficial_ - @mr.golf.r

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanÖzkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,
    Şirket pc ye yaklaşık 1 ay önce crome üzerinden özel hattımı, edge üzerinden de şirket hattımı bağlamak üzere sabah rutini QR okuttum.
    1-2 defa QR yenilendi açılmadı. Dedim Wİ-Fİ üzerinden sorun vardır sanırım. Wİ-Fİ kapattım yok olmuyor.
    iyi telefonumda bağlanmıyor. Kapat-aç, yükle kaldır. 3 ağza 3 burna ne yaptıysam olmuyor.
    2 3 gün elleme düzelir dediler yine olmadı. Meta üzerinden CPT yardımı ile kayıt açtım hiç bir şey değişmiyor.
    Benim pcden başkası anında açıyor benim iki telefonda ban yedi. Sebebi nedir? Neden düzelmiyor? başına gelen var mı nasıl düzeltebilirim?
    tahminimce web kullanımdan bloklamıştır.bir kaç gün sonra tekrar deneyin.farklı bir durum eşimin telefonunda oldu.telefonu kaybetti bulamadık.yeni telefon aynı marka model yeni sim kart çıkarttık.sonra telefondan uygulamayı yükleyip açmaya çalıştık izin vermedi.uyarı verdi hata açılamaz bloklandı gibi hatırlamıyorum şimdi.sonra o gün gece tekrar denedim açıldı.tahminimce arka arkaya sık giriş yapmak isteyince blokluyor.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Web üzerinden API ile felan otomatik mesaj vs.vs. yapıyor musunuz ? Bu aralar bu tarz işlemleri yapanlara bloklar geliyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler