User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: İstifleme Makinesi Forklift Tavsiye-Öneri..

dulger007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question İstifleme Makinesi Forklift Tavsiye-Öneri..

Merhaba

Kendi işimizde kullanmak için Forklift almak üzereyim ama sektör yabancısı olduğum için çözemediğim bilemediğim bir kaç farklı nokta var hem bilgi almak istiyorum hem aramızda satıcısı varsa satın alma için teklifte alabilirim.

Dizel Çin motorlu euro 5 olanlardan tercih edecem 3 tonluk 4.50-4.70 arası tripleks. Lonking var Mekar var İcon var Asimota var Heli var Runtx var Dolphin var Marka olarak bunları hepsi aynı motor şanzıman kullanıyor içlerinden bu daha iyi diyeceğiniz varmı? Markalar arası çok farklar varmı aynı klasmandakiler için?

Çok ağır işi olmayacak kısa mesafe çalışacak ortam tozluda sayılmaz. Sahibinden ve bazı kanallar üzerinden teklifler aldım ama motor şanzıman aynı olmasına rağmen fiyat farkları çıkıyor biraz fazla çözemedim bende detay olmadığı için.

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çan çin çonlar yerine ikinci el bilindik marka-servis-yedek parça avantajlı olanlara baksanız daha mantıklı değil mi?
    Tesla Model Y Juniper Premium Sr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar 3 adet forkliftimiz var. Linde 2 Ton, Mekar 3 Ton ve Asimato Kabinli 3,5 Ton olmak üzere.

Mekar 2023 model Euro 3 Çin motor, kontağın bozulması sonucu kapatınca motorun hala çalışmaya devam etmesi ve shifter bozuldu başka ağır mekanik problem olmadı. Bu makina açık alanda kullanılıyor.

Asimato 2025 model Euro 5 Çin Motor Partikül Filtreli, 100 saati yeni geçti, kapalı alanda şantiyede kullanılıyor. Çoğu kişi Euro 5 motorda DPF tıkanması sorunu yaşadığını belirtti henüz yaşamadık, bilgi ekranından takip ettiğimde dolulukta yok ayrıca otomatik rejenerasyon yapıyor makine.

Markalar arası aşırı fark yok, Asimato servis konusunda biraz daha yaygın olduğu için ve aldığım vakit fiyat avantajı olduğundan tercih ettim.

Birde bu Çin motorlarında, rektefiye olayına çok yanaşmayıp direk sandık motor takıyorlar daha uyguna geldiği için.
    2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X

2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar 3 adet forkliftimiz var. Linde 2 Ton, Mekar 3 Ton ve Asimato Kabinli 3,5 Ton olmak üzere.

Mekar 2023 model Euro 3 Çin motor, kontağın bozulması sonucu kapatınca motorun hala çalışmaya devam etmesi ve shifter bozuldu başka ağır mekanik problem olmadı. Bu makina açık alanda kullanılıyor.

Asimato 2025 model Euro 5 Çin Motor Partikül Filtreli, 100 saati yeni geçti, kapalı alanda şantiyede kullanılıyor. Çoğu kişi Euro 5 motorda DPF tıkanması sorunu yaşadığını belirtti henüz yaşamadık, bilgi ekranından takip ettiğimde dolulukta yok, ayrıca otomatik rejenerasyon yapıyor makine.

Markalar arası aşırı fark yok, Asimato servis konusunda biraz daha yaygın olduğu için ve aldığım vakit fiyat avantajı olduğundan tercih ettim.

Birde bu Çin motorlarında, rektefiye olayına çok yanaşmayıp direk sandık motor takıyorlar daha uyguna geldiği için.
    2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çan çin çonlar yerine ikinci el bilindik marka-servis-yedek parça avantajlı olanlara baksanız daha mantıklı değil mi?
    Hocam haklısınız ama ikincielde tutarsız fiyat oranları makina eskiliği yaşadığım şehirde ikinciel alternatif azlığı sebebi ile çin grubu daha mantıklı geliyor çok ağır iş ağır koşullarda kullanılmayacağı için sıfır almak bana daha cazip geliyor 2 yıl 2000 saat garantiside oluyor en azından hemde leasing avantajı var düşüncem bu yönde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DKB34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Asimato 2025 model Euro 5 Çin Motor Partikül Filtreli, 100 saati yeni geçti, kapalı alanda şantiyede kullanılıyor. Çoğu kişi Euro 5 motorda DPF tıkanması sorunu yaşadığını belirtti henüz yaşamadık, bilgi ekranından takip ettiğimde dolulukta yok, ayrıca otomatik rejenerasyon yapıyor makine.

Teşekkür ederim, bende en çok lonking, asimato arasındayım. Evet euro 5 lerin DPF arızasını duydum eğer alırsam söktürüp iptalini gerçekleştirmeyi düşünüyorum garanti olsun diye fakat euro5 lerin çok fazla yağ eksilttiğinide duydum yaşadınız mı böyle bir şey?

BarışSever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forklift operatörüyüm,elektrikli düşünmenizi tavsiye ederim dizel forklift devri bitti gibi bir şey,hem sessiz hem ekonomik,tabi bütçe meselesi,çin mallarına bulaşmayın ikinci el olsun ve servis ağı sağlam olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dulger007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim, bende en çok lonking, asimato arasındayım. Evet euro 5 lerin DPF arızasını duydum eğer alırsam söktürüp iptalini gerçekleştirmeyi düşünüyorum garanti olsun diye fakat euro5 lerin çok fazla yağ eksilttiğinide duydum yaşadınız mı böyle bir şey?
    Asimato'da kabinli kampanyası devam ediyorsa değerlendirin, yağ eksikliği yaşamadım etrafımda da duymadım. DPF'yi söktürmeyi düşünmedim şu anlık bir sorunda yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler