Men derken arabayı yeddi emine çekiyorlar. Aykırı ne varsa orada sökmeni istiyorlar. Otopark 'da yattığı her gün için otopark parası da alıyorlar vs.
Diye bahsettiler. Bilmiyorum dinleyen oldu mu?
Printable View
Men derken arabayı yeddi emine çekiyorlar. Aykırı ne varsa orada sökmeni istiyorlar. Otopark 'da yattığı her gün için otopark parası da alıyorlar vs.
Diye bahsettiler. Bilmiyorum dinleyen oldu mu?
en güzeli polise app leri sormak :) tanıdık varsa gıcık birine denk gelirsen o an yazar app diye :D
İşim gereği her gün notere gidip araç alıyorum, noter ile görüştüm. APP plaka getiriyolar almamamız gerekli fakat almak durumunda kalıyoruz ayırt edemiyoruz anlamadığımız için dedi.
Eğer app plakayı kabul etmezler ise başka bir noter ile görüşün. Hepsi kabul etmez ise plaka değişikliği yapılıp yeni ruhsat çıkması gerekli sıradan plaka verilerek.
Bunların hiç birine gerek yok, direk APP plaka basan yerlerden Standart Cemiyet Fontlarında plaka bastırabiliyorsunuz.
Yardıma ihtiyacı olan varsa ulaşabilir, bastırıp kapısına kadar kargolarım :)
Biz de öyle yaptık. Düz palaka bastırdık. Gelince takıcaz geçicez.
Haybeye masraf işte :) canım ülkem.
app leri biraz çizip deforme edin öyle gidin notere tahrip oldu diye verirler
Ulkede orjinalden daha okunakli plaka ile gezmek , plakasiz gezmekten 3 kat daha fazla cezai isleme tâbi :)
Dükkanın üstü noter arkadaş bugun app leri söküp çıktı yazı verdiler yeni plaka bastırdı ama satışı geçen hafta almıştı farkı olur mu bilmiyorum