Herkes detaylı yazmış,
Hala yok standart yok vs. Sıvamana gerek yok. Cevaplar ortada..
Printable View
Yaşın gereği inatlaşarak hala üste çıkmaya çalışıyorsun, Benim mesaja alıntı yapıp karadeniz de hiç radar yok diyen Sen'sin, sonra Sıvayan Yine Sen'sin,
Araştırma yapmayı öğrendiğinde gel yine , buralar eğitim yuvası seve seve eğitirler, Karadeniz de çok diye iddiamız da yok, Adam kocaman liste yapmış hala ergen ergen konuşuyorsun..
En çok sen biliyorsun , hadi devam böyle
Valla benim plakalar mühürlü altta şerit var, ek olarak da hologram. (kare) Herşey tamam ama yine de söktüm. Gidip tekrar aynısını şöförler odasından alıcam, riske edemem... En azından elimde makbuzu falan olsun.
Bu arada sonradan double taktıranlara da 21.000 tl kesiyorlarmış. Bugün bir reel'de rastladım abim delirmiş cezadan sonra söktü ekranı attı yere kırdı... Şimdi bizim hanımın arabasında (getz) ekran var... yazarlar mı acaba ya, kıllandım. Gidip bir müddet orjinalini mi taktırsam?
https://i.ytimg.com/vi/BZVk10tGEdk/hq720.jpg
Görüşü engelleyen diye bir durum var sanırım teyp konusunda
Merhaba, 6 Mart Cuma günü işe giderken, her sabah selam verdiğim yunus polisi ilk defa durdurdu, evimin yanında duruyor hep, işlek bir cadde olduğu için. Plakamın 140k cezası olduğunu gün içinde hemen değiştirmem gerektiğini söyledi bende orijinal plaka olduğunu sadece kesik olduğunu söyledim, 2014 model motosikletin üzerinde, alındığından beri aynı plaka var net bir şekilde okunuyor anlam veremedim ama yazmadı gönderdi çokta polemiğe girmek istemedim.
Noter - 500 TL
Karşıyaka Şoförler Odası - 480 TL + Kalın Yazı 100 TL
İzmir 'de ikamet edenler için Karşıyaka yı öneririm bir app olmasa da bence güzel ve düzgün bastı ne olur ne olmaz hiçbir makbuzu atmadım motosikletin altında duruyor herkese geçmiş olsun.
ESKİ
https://i.hizliresim.com/cf8ph2s.jpeg
YENİ
https://i.hizliresim.com/su6angq.jpeg
Sizin plakanın kenarları kesik gibi duruyor o yüzden öyle demiş olabilir.
Gelelim yönlendirdiğiniz şoförler odasına, şimdi bu kalın font için verdiğiniz 100 tl farkı her şoförler odası yapmıyor.
Devlet hala daha bunu tek düze haline getirememiş belli ki. Hala daha saçmalık.
bu durumda kayıp olmayan diğer plakayı görmek istemiyor mu polis memuru veya noter? bu şekilde iş çözüşmüş oluyor mu? @onursumer
APP davası patlar patlamaz notere gidip APP’leri verip cemiyet plakası aldım. Kalabalık yoktu, ben gibi 2-3 kişi vardı. Ertesi gün noterlere yazı gelmiş ve APP kabul etmeyin denmiş. Şans ya, muayene hazırlığı için 19/35 jant lastikleri söküp orijinal 17’ye döndüm, arabayı yükselttim. O günde jant lastik ölçüsünden onlarca kişi ceza yemiş. Yarın hava filtresine kadar her şeyi söküp bir süre stock devam edeceğim artık. Ne heves kaldı ne neşe.
1 nisana kadar süre verildi
1 Nisan'a kadar "APP plaka" nedeniyle ceza uygulanmayacak
Adamlar bütün trafiği falan bıraktılar, herkes app ile uğraşıyor.
İşte ülkenin geldiği komedi durum. 1 Nisan'a kadar da süre vermişler, gerçekten "şaka" gibi.
Dangalaklıklar ülkesine hoş geldiniz.
İnatlaşmaya gerek yok radar çevirme vs her yerde , noterden yaptırmasam da bir firmaya sipariş verdim ertesi akşama getirdiler güzelce söker takarım, ön camda film var ona ellemesinler app falan umurumda değil artık, arabaya 19" jant alayım diyordum, güzel bi kutu içi filtre belki downpipe yapıp sport modda inceden ses bu tarz olayları görünce bir deli sen değilsin otur dedim....
Ne heves bıraktılar ne yaşama sevinci tebrik ediyorum adamları.