İyice edepsizlik yapmak istemedim
Böyle bisey yapsak karekodu okuttuklarında vs herhangi birşey ortaya çıkmaz sanırım dimi.. Yasal yollarla cıkardığım plakayı illegal bir yönteme çevirtiyorlar zorla..
"Plaka basım işlemini gerçekleştiren kuruluş tarafından verilmemiş plakayı takmak veya kullanmak"
Al işte benim plaka bu kuruluş tarafından verildi.. Ben bunu nasıl kanıtlayacağım abii kafayı yememek elde değil..Cimere bu konu hakkında şikayet yazsak ne olur acaba ?
Vermeseydin oy
Ses sisteminden men edilirken desibel cihazı ile ölçüm yapsalar bari
Nerden tutsan elinde kalıyor ülke cezalar ve vergiler ayakta kalmaya çalışıyor.
Ses sistemini ürettir ithalatına izin ver montajına izin ver ama bagajda görürsem kitlerim
app daha görünür daha okunaklı plaka hiç bir zararı yok sana olsun kitlerim
Öğretmeni öğrencisi öldürüyor etraf trafik cani kaynıyor sahil beldeleri terörist hırtlar ile işgal edilmiş durumda ama arabada spor yay var kitlerim![]()
@OnurG plaka için pm attım. Dönüş yapar mısın?
mühür karekod harf kalınlığı felan geçin.. tamamen harf ve rakamlar daha geniş büyük olayı bu... eğer bu şekilse risktesiniz
yani harfin eni geniş... standart plaka ile diğerini yanyana koyarsanız fark bariz belli.. bursada olsa geniş rakam harf sıkıntı benım gördüğüm bu
Arabamda kaliteli müzik için sistem var.. 38 tane hoparlör takanlarla aynı şekil muamele göreceğiz anladığım bu.. hergün trafikte kırmızı tr ve app şeklinde onlarca makam çakarlı araç denk geliyor bi tanesi durdurulmaz.. sıra jant body kit felan gelecek herhalde.. yememiş içmemiş çalışmış adamlar.. su aksında arada yananlar umurlarında mı...
silivri soğukmuş doğrudur.. sandıkta çok soğuk olacakmış.. insanların bu sıkıntılı ortamda birde sinir uçlarıyla oynuyorlar..
APP'leri söktük. Bagajdaki subwoofer'ı da eve çıkaracağız anlaşılan :/ Ben aşırı yüksek seste müzik dinlemiyorum ama bulundurmak bile ceza sayılıyormuş haberlerde dediklerine göre.
Fotoğraf boyutu için yöneticiler düzeltme yapabilir. Sabah 08.30 - 12.00 itibari ile Noterler APP Plaka alıp plaka fişi veriyordu yenisi bastırmak için
Şuan güncel olarak noterden geldim ve böyle bir bildirge yayınlamışlar. APP leri geri almıyorlar plaka fişi vermiyorlar. Yani kayıp plaka başvurusu yapmanızı istiyolar ve sıradan plaka alıp yeni plakanızla trafiğe çıkmanızı istiyorlar![]()
![]()
20 tane midrange ile gece gündüz bangır bangır gezenlere acımıyorum onlara yazsınlar ama hiç bir şekilde desibel ölçmeden sırf ses sistemi mevcut diye ceza yazıp arabayı men etmenin akla mantığa uyan hiç bir yanı yok.
Millet uzaya çıkıyor bizim uğraştığımız şeylere bak vallahi araba alacaktım erteledim.
bizim ekiplerimizde azı ve çok u ayırt edecek kapasite yok. Akıl mı yok diyeyim artık, tecrübe mi diyeyim yada yukarıdan birileri hepsini bağlayın mı diyor. car car bağıran arabayı da bağla, egzos ucu gözükene de aynı tarifeyi yap... 20 cm bas olan adamı da bağla , 5 tane mid bass vs olanı da... Yani bakıp ayırt edemiyorlar... 40 yıldır böyle bu yeni değil... 25 sene önce de subaru ile gezerken çevirip bu kanat ne diye bağlıyorlardı...
Şimdi şunu yapan adam, gece mahallede car car gezmez abi kimse bana anlatmasın
O yukarı da ki ile bunu bir tutamazsın işte...
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)