User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
91 sonuçtan 77 ile 91 arası

Konu: 2026 - Trafik cezaları

CüneytIşıkkent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şimdi normal cemiyet plakasını dışarıda bastırıyorum, artık buna da yazacaz derlerde yapacak bir şeyimiz olmaz. Basan yer zaten cemiyete basım yapıyor. Sadece evrak işi noter üzerinden gitmiyor.

Noter üzerinden gidip bastırdığımız için de polis değiştirmediğini nerden bileyim diyerek çizik atabilir.

Can sıkıcı işler bunlar, başka dert mi kalmadı ülkede anlamadım gerçekten.
    Maalesef öyle gerçekten nereden ne çıkarsa modu artık resmen.
    Umbrella Corporation

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben tasla yazan yere "you" yazardım
    İyice edepsizlik yapmak istemedim

Alıntı S-works Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben plakacıdan normal sipariş verdim. Noter vs uğraşmadan geliyor hepsi. 6 araç var 5 i app idi
    Böyle bisey yapsak karekodu okuttuklarında vs herhangi birşey ortaya çıkmaz sanırım dimi.. Yasal yollarla cıkardığım plakayı illegal bir yönteme çevirtiyorlar zorla..

Alıntı OnurG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar direk bunun ucu kapalı. Polis memuru bir abim cezaların olduğu PDF dosyasını attı, 23/5-c maddesinden ceza uyguluyorlar.

"Plaka basım işlemini gerçekleştiren kuruluş tarafından verilmemiş plakayı takmak veya kullanmak"

Al işte benim plaka bu kuruluş tarafından verildi.. Ben bunu nasıl kanıtlayacağım abii kafayı yememek elde değil..Cimere bu konu hakkında şikayet yazsak ne olur acaba ?

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    238 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nelerle uğraşıyoruz,ne yaşıyoruz baba biz tam olarak ya
    Vermeseydin oy

Ses sisteminden men edilirken desibel cihazı ile ölçüm yapsalar bari
    Nerden tutsan elinde kalıyor ülke cezalar ve vergiler ayakta kalmaya çalışıyor.
    Ses sistemini ürettir ithalatına izin ver montajına izin ver ama bagajda görürsem kitlerim
    app daha görünür daha okunaklı plaka hiç bir zararı yok sana olsun kitlerim
    Öğretmeni öğrencisi öldürüyor etraf trafik cani kaynıyor sahil beldeleri terörist hırtlar ile işgal edilmiş durumda ama arabada spor yay var kitlerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @OnurG plaka için pm attım. Dönüş yapar mısın?

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mühür karekod harf kalınlığı felan geçin.. tamamen harf ve rakamlar daha geniş büyük olayı bu... eğer bu şekilse risktesiniz

yani harfin eni geniş... standart plaka ile diğerini yanyana koyarsanız fark bariz belli.. bursada olsa geniş rakam harf sıkıntı benım gördüğüm bu

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vermeseydin oy

Ses sistemini ürettir ithalatına izin ver montajına izin ver ama bagajda görürsem kitlerim
    Öğretmeni öğrencisi öldürüyor etraf trafik cani kaynıyor sahil beldeleri terörist hırtlar ile işgal edilmiş durumda ama arabada spor yay var kitlerim
    Arabamda kaliteli müzik için sistem var.. 38 tane hoparlör takanlarla aynı şekil muamele göreceğiz anladığım bu.. hergün trafikte kırmızı tr ve app şeklinde onlarca makam çakarlı araç denk geliyor bi tanesi durdurulmaz.. sıra jant body kit felan gelecek herhalde.. yememiş içmemiş çalışmış adamlar.. su aksında arada yananlar umurlarında mı...

silivri soğukmuş doğrudur.. sandıkta çok soğuk olacakmış.. insanların bu sıkıntılı ortamda birde sinir uçlarıyla oynuyorlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vermeseydin oy

Kurulu ses sistemi olması bile ceza nedeni ise tüm arkadan iter ve el freni olan arabalar da drift zanlısı olup, direkt ceza kesilmeli.
    Hatta tüm arabalar hız limitlerini aşabilecek kapasitede, şimdiden hız cezalarını yazsınlar.
    Okumadan imzalamam.....

ilkay325i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    APP'leri söktük. Bagajdaki subwoofer'ı da eve çıkaracağız anlaşılan :/ Ben aşırı yüksek seste müzik dinlemiyorum ama bulundurmak bile ceza sayılıyormuş haberlerde dediklerine göre.

OnurG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotoğraf boyutu için yöneticiler düzeltme yapabilir. Sabah 08.30 - 12.00 itibari ile Noterler APP Plaka alıp plaka fişi veriyordu yenisi bastırmak için

Şuan güncel olarak noterden geldim ve böyle bir bildirge yayınlamışlar. APP leri geri almıyorlar plaka fişi vermiyorlar. Yani kayıp plaka başvurusu yapmanızı istiyolar ve sıradan plaka alıp yeni plakanızla trafiğe çıkmanızı istiyorlar

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    66 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotoğraf boyutu için yöneticiler düzeltme yapabilir. Sabah 08.30 - 12.00 itibari ile Noterler APP Plaka alıp plaka fişi veriyordu yenisi bastırmak için

Şuan güncel olarak noterden geldim ve böyle bir bildirge yayınlamışlar. APP leri geri almıyorlar plaka fişi vermiyorlar. Yani kayıp plaka başvurusu yapmanızı istiyolar ve sıradan plaka alıp yeni plakanızla trafiğe çıkmanızı istiyorlar

ozaman şoyle bi bilgi veriyim geçen hafta plakamdan biri düştü edevletten tek plaka kayıp bildirisi yapıp noterden kağıt alıp 1 tane çıkardım 3 gün sonrada başka noterden diğerini çıkarırım

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vermeseydin oy

Bir oyum var GİNE vereceğim!!!111!
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Toyota Fleet Expert

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkay325i Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    APP'leri söktük. Bagajdaki subwoofer'ı da eve çıkaracağız anlaşılan :/ Ben aşırı yüksek seste müzik dinlemiyorum ama bulundurmak bile ceza sayılıyormuş haberlerde dediklerine göre.
    İrsaliye taşıyın, ben bu işin sevkiyatındayım dersiniz

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hah bu da süper oldu 10 yıllık plakamızda değişmek zorunda kalacak...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    238 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabamda kaliteli müzik için sistem var.. 38 tane hoparlör takanlarla aynı şekil muamele göreceğiz anladığım bu.. hergün trafikte kırmızı tr ve app şeklinde onlarca makam çakarlı araç denk geliyor bi tanesi durdurulmaz.. sıra jant body kit felan gelecek herhalde.. yememiş içmemiş çalışmış adamlar.. su aksında arada yananlar umurlarında mı...

silivri soğukmuş doğrudur.. sandıkta çok soğuk olacakmış.. insanların bu sıkıntılı ortamda birde sinir uçlarıyla oynuyorlar..
    20 tane midrange ile gece gündüz bangır bangır gezenlere acımıyorum onlara yazsınlar ama hiç bir şekilde desibel ölçmeden sırf ses sistemi mevcut diye ceza yazıp arabayı men etmenin akla mantığa uyan hiç bir yanı yok.
    Millet uzaya çıkıyor bizim uğraştığımız şeylere bak vallahi araba alacaktım erteledim.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 tane midrange ile gece gündüz bangır bangır gezenlere acımıyorum onlara yazsınlar ama hiç bir şekilde desibel ölçmeden sırf ses sistemi mevcut diye ceza yazıp arabayı men etmenin akla mantığa uyan hiç bir yanı yok.
    Millet uzaya çıkıyor bizim uğraştığımız şeylere bak vallahi araba alacaktım erteledim.
    bizim ekiplerimizde azı ve çok u ayırt edecek kapasite yok. Akıl mı yok diyeyim artık, tecrübe mi diyeyim yada yukarıdan birileri hepsini bağlayın mı diyor. car car bağıran arabayı da bağla, egzos ucu gözükene de aynı tarifeyi yap... 20 cm bas olan adamı da bağla , 5 tane mid bass vs olanı da... Yani bakıp ayırt edemiyorlar... 40 yıldır böyle bu yeni değil... 25 sene önce de subaru ile gezerken çevirip bu kanat ne diye bağlıyorlardı...

Şimdi şunu yapan adam, gece mahallede car car gezmez abi kimse bana anlatmasın

O yukarı da ki ile bunu bir tutamazsın işte...

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler