Merhabalar,
yazın TR'ye gelcem ama bu ceza muhabbetleri beni bile korkutmaya başladı,
aracım 5.0 GT, fabrikadan vanalı egzoz var. burada polis biliyor karışmıyor ama TR'de başımızı ağrıtır mı ?
Ford otosandan belge falan mı almak gerek benzer durumu tecrübe eden var mı hiç?
örnek video:
https://www.youtube.com/watch?v=l2N29NqRMVg
bence kanıt evrakları taşımalısın. geçmişte beni tüvtürk önünde çevirdiler ve megane rs in arkadaki egzoz uçları için ceza yazmak istedi. bende gel tüvün içindekilere soralım araba %100 orjinal dedim ama yanaşmadı, ceza makbuzunu çıkardıktan sonra renaultun sayfasındaki linkini bulup açtımda. sonra üstelemedi vazgeçti ceza yazmaktan. ancak alttan alsam durup dururken trafikten men vs uğraşacaktım.
sonra da diyor ki vay bee renonun spor arabası da varmışmeslek sahibi olduktan sonra kendini mesleğinde güncel tutmaya çalışmayan insanlara çok gıcık oluyorum.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ek bilgi olarak impreza sti aracımda da orjinal kanadı yüzünden 20 dk tartışmışlığım var. bazı arabalar %100 orjinal de olsa hedef. baba olduktan sonra skoda kodiaq togg v.b araçlarla huzur içinde yaşıyorum. gençliğe geçmiş olsun.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)