2019 da evlenirken arçelik olarak almıştım hala kullanıyoruz evde çamaşır aynı anda aldığım çamaşır makinesini bu sene değiştirme gereği duydum fakat kurutmada herhangi bir sorun yaşamadım bu zamana kadar
2019 da evlenirken arçelik olarak almıştım hala kullanıyoruz evde çamaşır aynı anda aldığım çamaşır makinesini bu sene değiştirme gereği duydum fakat kurutmada herhangi bir sorun yaşamadım bu zamana kadar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Makine hakkında fikrim yok, ama üst komşumda ne marka model varsa sorayım onu almayın. Kulaklarınız boşa çınlamasın.
Makine çalıştığında evin içinde kulaklıkla dolaşmama rağmen sesini duyabiliyorum.
En son yazdım bina grubuna şu makine kimdeyse akşam çalıştırmasın diye, o gün bu gün çalışmıyor.
Hayır ben bunu bu kadar duyuyorsam sen evinde bunu nasıl çalıştırırken rahatsız olmuyorsun.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Bakmak lazım belki sessiz modeller vardır hocam..
Senin makine kaliteli baya hocam, sesi nasıl peki ?
Sen hangi modelini kullanıyorsun Mielenin ?
Benim de arkadaşım da Altus var adam inanılmaz memnun, bazen bu iş şans işi bence..
Bazı insanlar cidden çok gamsız, aynı durum benim üst komşuda var, kadının umru değil ya, o seste nasıl duruyor anlamıyorum.
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Bizim makine model yılı itibariyle eski. Biz giyinme odasında tutuyoruz, zira ses var ama kapıyı kapatınca duyulmuyor.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
1 buçuk yıl kadar önce uzun araştırmalar sonucu Samsung aldık. Gayet de mutlu şekilde sorunsuz kullanıyoruz. Kapak ve menteşe malzemesi, hacim, aksesuarları, ios ile uyumlu yapay zekalı uzaktan kontrole sahip olması, ciddi süre motor garantisi gibi bir çok değişken karar vermemizde etkili olmuştu.
Hepsiburada | Guvenlik
Electrolux'ü bilmemekte ne diyim ya. Electrolux ve Miele alman markalarıdır. Orta sınıf almanlar Electrolux kullanır, zengin kesin ise Miele kullanır. Kalite bakımından birbirine çok yakındırlar. Miele'nin pahalı olmasının diğer sebebi tasarım ürünler yapmasıdır. Electrolux daha halka yonelik ürünler üretir. Daha alt sınıf, az para kazananlar ise Beko gibi markalara yönelir.
2010 yılından bu yana electrolux buzdolabı, çamaşır/kurutma makinesi ve bulaşık makinesi kullanıyorum. Henuz eve serevis çağırmadım.
Arabalardan örnek verirsek:
Miele: Porsche
Electrolux: Mercedes, BMW
Diğerleri: Diğer alman araçları
gibi düşünülebilir.
Konu Caesar tarafından (06-03-2026 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.
Konu ile alakasız ama Electrolux' un elektrikli süpürgesini kullanıyorduk, 10 sene oldu yeni bozuldu alet. İt gibi de kullandık aleti, 1 kere açma kapama tuşu bozuldu.
Kurutma makinesi Beko kullanıyoruz, nazar değmesin daha hiç arıza çıkarmadı.
Hoover' ın ürünlerini çok öneriyorlardı bir ara. Onlara da bakabilirsin.
Samsungları çok öven var, gittim inceledim cidden kaliteli üretimleri var, aklımın bir köşesinde var bakalım, attığınız ürün de çok yorum almış güzel duruyor ayrıca da sessizmiş..
Hocam bilmemek değil de hangi modeli mantıklı onu araştıracağım dedim, yoksa saydığınız iki markayı hep duydum ama dediğiniz çok fiyatları pahalı olduğu için herkes kullanamıyor, ama kaliteye diyecek bir şey yok tabi..
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Kimse bosch önermemis, sevindim. Seria 6 bosch kullaniyoruz evde, neden bilmiyorum kurutma makinasi tisörtlerde hirkalarda minik delik aciyor. Camasir makinasida ayni seri, özellikle denedik, kurutma makinasi deliyor.
Haricinde memnunuz lâkin bu sebepten degisecegiz.
- Bize Her Yer TRABZON
evde bu işler bende ; çamaşır kurutma ve ütü...
sırf bu yüzden kendime kazanlı ütü aldım
benim değişik bir derdim var , kurutmadan çıkarttığım özellikle sweatshirtlerde kolda sürekli iz oluyor ve ütü ile gitmiyor bunun sebebini bilen varmı ?
25 yıllık araba forumunuda ahanda böyle kızlarsoruyor.com'a ceviririm.
![]()
médiocrité partout
Hoover H-DRY300 modelini kullanıyoruz çok memnunuz hiç başımızı ağrıtmadı 3 yıla yakındır kullanıyoruz 1 sefer elektrikten dolayı bi sorun yaşadık servis garantiden halletti kaliteli bi akım korumalı priz taktık sorunsuz gidiyoruz. Aldığımız zaman f/p'tı şuanki fiyatlar ne seviyede bakmak lazım
[QUOTE=-Murat Özcan-;8815902]Samsungları çok öven var, gittim inceledim cidden kaliteli üretimleri var, aklımın bir köşesinde var bakalım, attığınız ürün de çok yorum almış güzel duruyor ayrıca da sessizmiş..
evet hocam makina bence de sessiz çalışıyor. Forumda herkesin sesten rahatsız olduğunu görünce ilk başta bir şaşırdım yalan yok. Acaba diğerleri ne kadar sesli çok merak ettim![]()
Bende alacagım ilerde kurutma makinası ben Siemens'ten başka bire marka almam kesinlikle ama şu anda burada paylaşılan Samsung kafamı kurcalamadı değil.
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)