3 yıldır beko km 99b modelini kullanıyoruz çok memnunuz şuana kadar bir sorun yaşamadık
Access Denied
Printable View
3 yıldır beko km 99b modelini kullanıyoruz çok memnunuz şuana kadar bir sorun yaşamadık
Access Denied
electrolux alman markası değil isveç markası. ürünleri kaliteli olduğu gibi dandik ve f/p olarak saçma seviyede olan ürünleri de var. electrolux diye her ürününe atlamamak lazım ama kurutma makinesi ekseninde önerilen bir marka.. mesela robot süpürge büyüklerin kıvıramadığı çinlilerin neredeyse tekeline aldığı bir alan dyson bile beceremedi hala beceremiyor bu işi.
miele de eski miele olmayacak Almanya'daki fabrikayı kapatıp Polonya'ya taşıyorlar. ürünleri o kadar gereksiz pahalı bir marka ve dünyada orta sınıf ölüyor bu ücretlere rağmen yaşam alanları kısıtlı. teknolojinin ve tasarım anlayışının çok hızlı değiştiği günümüzde kimse 20 yıl çalışacak diye bu firmalara fazla para vermek istemiyor. lüx deneyim yaşamak isteyen la cornue, officine gullo, gaggenau gibi firmalara gidiyor zaten.
miele'ye porsche değil de mercedes s class diyebiliriz bu benzetmeyle.
Niye yav ben yazmıştım :P
Bi ara almadan önce ben de görmüştüm bu delik sorununu. Ya bir seride öyle idi. Ya da yükleme ile ilgili bir olay vardı, şöyle şöyle yaparsanız delmiyor diyorlardı sanki ama hatırlayamadım.
Az yükleyince mi delebiliyordu öyle bir şey.
Bizde 4 var çamaşır ve kurutma. Arkadaşlarda da aynı şekilde denk gelen Siemens modelleri var. Onlarda da sıkıntı yok.
Bosch'un bir dönem birkaç serisinde tambur kalite problemi vardı.
Tambur kıyafetleri deliyor, kesiyordu.
Nette bunla ilgili şikayetler var.
Bir de Bosch'un yükleme kapakları, tambur kapasitesi küçük idi sanırım.
Arçelik veya electrolüx öneririm her ikisinide kullanmış-kullanan biri olarak.
İtibar kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.
Bosch kurutma makinesi kullanıyoruz uzun süredir,
Eskiden ısı pompalı ve diğerleri vardı da artık tamamı ısı pompalı olduğu için kapasite, kurutma programları gibi özelliklere bakarak her marka alınır gibime geliyor
Makinenin kendi sesi fazla değil bana göre. Mesela ben banyoda kullanıyorum kapıyı kapattığımda evin içerisinden sesi duyulmuyor ancak içerisine koyduğum kıyafet tambura çarpıpta ses çıkaracak cinsten bir kıyafetse mesela kot pantolonun düğmesi gibi yada kapüşonlu sivitin iplerinin ucundaki plastikler gibi ozaman derinden bir takırtı sesi geliyor evin içerisine
Ne zaman alıyoruz makinayı?
@-Murat Özcan- hani ne oldu makine seni bekliyoruz bizde alacagız
yeni evlenecem eşya bakıyorum,media markta çalışan kadın electolüxü cok fena övdü,bosch ve siemens kafamdan attırdı,camasir,bulasık buz dolabi ve kurutma olarak hepsini almayı düşünüyorum
bu arada 60-70 bine kadar da televizyon tavsiyesi alabilirim
Haydi bakalım o zaman ben de el arttırıyorum.
Ankastre set alacağım, boshtur, siemenstir falan biraz dolaştık hanımla setler 35-40-50 bandında dolanıyor. Ancak şöyle bir tezat kafamı kurcaladı, geçenlerde bimde kumtel set gördüm 10bin küsür lira. Lan biraz araştırayım dedim etrafımda kullananlar varmış, herkes de memnun. aradaki uçuk farkı vermektense acaba denenir mi diye düşünüyorum. Hatta bim çalışanı buraların hepsine biz sattık dedi (yeni yerleşim olan çoğunluğu müstakil ev olan bir yerleşim yeri) bu da kullanılabilirliği konusundaki olumsuz düşünceleri atmama sebep oldu açıkcası.
Bir de ekstra, Bim'deki setin haricinde daha üst segmentlerde tek tek parça almış olsam kumtelden o da çok daha uyguna geliyor. Bu da ayrı mevzu.
Haydi bakalım yoruma :)