yav kaç tanıdığınızda kia ve hyundai var da algı olayı diyorsunuz :D
Diğerleri oldukça piyasası olan araçlar. Varsa kullanan eden söylesin. Bu 3'ü dışına çıkmam.
Printable View
Hocam sırasıyla son 1,5 senede tuscon nline , makyajlı spo gtline ve makyajlı cupra vz line aldım. cupra şuan kullandığım, Hedefimde stelvio var))
şanzıman motor konusu hariç vw grup üyelerinden şuan almam. Çok Yakın arkadaşım tiguan r line aldı 3890 a aynı dönem 3275 e gt line ı almıştım. Temel fark konfor ve donanım bence , vw gıdım gıdım veriyor donanımları. Aradaki 600 bin TL için Tiguan alırmıydım almam. Ama Şu var ev almak için satmaya kalktı Bu durgun piyasada hızlıca sattı. Malesef VW grup satış konusunda hızlı. Keza Cupra'yı satıcam dedim, şimdiden isteyen var..
Birde C suvlara 4 ve üstü rakamlar gereksiz diye düşünüyorum. O rakamlarda ya xc60 yada X3 alırdım. X1 de yakışıklı ancak fiyatı abartmışlar. Premium sınıfta ilginç şekilde fiyatlarda şişirme var. 320 50. yılı 5,5 milyona sattılar alanda olduğuna göre doğru yoldalar demekki :)))
Gereksiz yorduysam affola,
Umarım istediğiniz modeli alır kafanız rahat olur.
Bundan önce Kia Sportage aracımız vardı prestij paketli 180 hp ilk benzinli modeldi çok severek yıllarca kullandık.Sonra bir değişim yapalım dedik x1 25e aldık eşim şu an çok memnun arada avm ye vs gittiğinde çocuklarla uzun zaman geçirecekse ac şarja bağlıyor.Konfor vs kullanım olarak Kia dan sonra çok rahat geldi ve sürüş rahatlığı da cabası.Şarj edebilecek zaman ve imkan varsa önerim x1 olur.
Bu ülkedeki VAG algısını kırmak çok zor keza Kia ve Hyundai çok kötü araçları da var spo ve tucson santafe sportage gibi dolu dolu araçları da var.
Sağlam mı nerdeyse VAG grubunda ki Audi hariç yaklaşık aynılar sağlamlıktalar. Ha keza şuda var 2025 model bir araç almak istesem şu an benim gördüğüm şanzıman motor konusunda Kia Hyundai grubuna daha sorunsuz gibi. VAG grubunda çoğu araçta 1.5 etsi var DSG yi geçtim 48 volt sistemde yaşanılan sorunlar var bu sorunlar için kenara para konuyorsa tabi ki VAG grubu ülkede alım satım konusunda rakipsiz.
"Bence BMC" diyorum
x3 fiyat performans bu sınıfta, 2022 2023 fl baya kaliteli,
Kesinlikle katılıyorum da maalesef ülkede sıfır araç dahil olmak üzere kimseye güvenilemiyor. Her gün baktığım ilanların haddi hesabı yok.
bu da çok kafamı karıştırmıyor değil. Bu kadar verince sıfır araba alalım kafasındayız biraz da açıkçası. VAG mı olur diğerleri mi göreceğiz.
Just a moment...
Bu benim eski aracım , bir tanıdığıma satmıştım 4 ay önce 20 binde. bir değerlendirin derim tertemiz araba.
2026 Kodiaq Sportline veya Cupra Terramar'a'da bakın seçenekleri arttırıp kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama
Kodiaq sanırım Tayron ile aynı boyutta, bizim için çok büyük.
Cupra da pek tercih ettiğimiz bir araç olmadığı için hiç listeye almadık.
yeni nesil bir çok aracın görüş mesafesi eski arabalar gibi değil. Yenilerin hepsinde motoru görüyorsunuz, yolu pek görmenin imkanı yok.
eski araçlar biraz daha yumurta gibi olduğundan görüş mesafesi daha iyiyken yenilerde bu biraz sıkıntı.
Belki bir ihtimal listeye Mini Countryman eklenebilir fakat f/p olarak Tiguan R biraz daha mantıklı gibi geliyor fakat kimisi yanaşma diyor kimisi gözün kapalı al diyor ondan dolayı biraz kafa karışık ama %55 Tiguan gibi gözüküyor şu an.
Tiguan R line candır ama Terramar da fiyat performans için çok iyi bir seçenek.
Şu Listeyi Kaan sormuştu hepsini kullanmış biri olarak Bmw açık ara öne geçer. Hızlı şarj yok maalesef, 54 km menzili var 195 km limitörlü araç, online hizmetler ilkten açık geliyor sonrası için üyelik isteye bilir. Q3 Sportback kullandım cidden iyi ama donanım farkları çıka biliyor, sürücü koltuğu hafızalı gelip yolcu koltuğu manuel ola biliyor. Tiguan zaten bildiğimiz gibi :D
Biraz fiyat performansatayız. Eğer istediğimiz Tiguan fiyatlarına temiz düzgün x1 bulursak neden olmasın.
O şarj zaten büyük ihtimalle ayda 1 falan edilir :d Haziran başındaki teklifleri değerlendirip en doğrusuna karar vermeye çalışacağız.
x1 neden bunların arasında en iyisi, ben de bindim fakat iç kalitesi o kadar wouw gelmedi.
x3 almaadım ama bmw olsun x1 olsun gibi olmuş biraz , öyle hissettirdi.
Donanım olarak diğerlerine göre daha fazla, uzaktan erişe bilirlik hizmetleri gibi mesela ? Kalite olarak evet çok tepede değil ama otoban kullanımında beklentimden iyi çıkmıştı. Filo aracı olarak gelmişti bize, genelde şarj ediliyordu araçlar ama eco modda vs kullanırsanız rejenerasyon ile pilleri geri dolduruyor.
Doğuş Oto dışarıda yapılan PPF lerde aracın garantiden çıkacağını söylüyor, böyle bir şey olabilir mi ?
Ayrıca Tiguan'ın tamponları plastik aksam olduğundan dolayı oraya da PPF yapılmadığını ilettiler.
Yakın zamanda araç alıp böyle bir şey yaşayan oldu mu ?