Maç kaç kaç bitti haberdar edecek yok mu ?? :D:D
Printable View
Maç kaç kaç bitti haberdar edecek yok mu ?? :D:D
bizim takım 3 farkla yendi :)
ben anıl trgy ali göksel ertan serhat
karşı takım
alptuğ burak metin notyet sefa emr goki
güzel rekabet oldu. dişe diş şeklinde geçti maç :D
kaza bela yok herkes sağlam :D
bi alp2 un suratıma seken topu neticesinde yüzümün yarısını hissetmiyorum okadar :D
geçici felç :D:D:D
guzeldı guzel eylencelı oldun sezaı sende kusura bakma kank bıraz sert oldu sankı :D anıl da neydı ole yaw :D
sen penaltı çektiğinde kalede kim vardı kanka ?helal olsun yerinde olmak istemezdim bayağı yanmıştır haahahahha
guzel geceydı... baya ıyı oldu herkese tesekkurler
alpiki gavura vururmus gibi vurdun her toba ztn aahahaha
Sezai git ayagını rot balansa sok :D
Cok güzel bir aksamdı, mactan pek bisey anlamadım ama mc kısmı iyiydi.
Gelen herkese tesekkürler :)
en zararlı bn çıktım heralde buz tedawisi yapıorum kendimi sakatladım :D
kısa süreli kalmış olsam da herkesle selamlaşmaya çalıştım :) göktuğ sağlam topa vuruyosun kardeşim valla helal olsun.. ayriyetten geçmiş olsun. Bir sonraki maçta görüşmek üzere
eğlenceli oldu, bir dahakine oynarım bende :) sakatlığım bitmiş olur :D
macın yıldızı anıl dı walla adam penaltıyı bıle cıkardı helal kardesıme
dipnot: gokan lutfen bıdaha halısahalarn onunden bıle gecme cok pısmanım sana yerımeı werdıme :D
goki yaa uçan ninja :) adamda hükümet gibi göğüs var hava şırrrrakk die tutuyo topları :D
olm kenardan sıkmak sallamak kolay. bidahaki maça gelde oyna ozaman göriiim seni gençosman :)
ayrıca anıl defansta güven veren adamdı YİNE :)
adam iki bacağı ve kasıklarının arasında tuttu, alpinin şutunu :D
Anıl çok yandı ama çaktırmasada,yerinde olmak istemezdim bu hayvan kim olsa sokardı kaleye:heyoo:
Edit:Jumbo big hala midede:hahaha:
ya harbi kanks ben böle olmadım sen biliyosun nasıl koştugumu harbi ölüyorum sandım birisi sıkıyor sanki gırtlağımı inceden nefes alıyorum töbe töbe
beter ol pıs herıf bıda wermem yerımı :D