User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Elektronik pozisyon ve hareket sensörü

Ahmet Saraçoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    37
    Þehir
    Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Elektronik pozisyon ve hareket sensörü

araç dışı bir konu , bu işlerden anlamıyorum , beyin fırtınası lazım.
    10m uzunluk 3 m genişlikte ve yükseklikte; duvarları ve tavanı led olan bir tünelde ; insanların tünelin hangi cm inde olduğunu aktif olarak takip edip , bunu bir leke olarak göstermem lazım.(Unreal Engine da etkileşimli led içeriği yapmak istiyorum , ledde live olarak insan etkileşimi olacak , bu sensör verisini leke olarak tanıtıp içerikteki etkileşimi live hale getireceğim)
    Verinin tünelin hangi yüksekliğinde olduğu , sağa veyaq sola ne kadar yakon olduğu önemli değil (x önemli , y ve z önemsiz)yani lineer bir sensör mantığı.Kamera pahalı , o kadar geniş açı açamam ve leddeki içerikle de etkileşime gireceği için eliyorum, xbox kinect menzilinin bu mesafede iş göreceğinden emin değilim , Bunu en ucuz ve pratik olarak nasıl ölçebilirim?Fotosel sadeliğinde ama e olduğunu bilmediğim bi sistem lazım.Tünelin herhangi bir cephesinde zemine yerleştirebilirim.(ucuz ve birden fazla cihaz da olabilir) , wifili bişeyler görüyorum (duvarın arkasındaki insanı görme olayı vs) onlar şu an kullanılabilir durumda mı?Radarlı bişeyler olabilir mi?yada olabildiğine ucuz başka ne olabilir?

Ahmet Saraçoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    37
    Þehir
    Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç dýþý bir konu , bu iþlerden anlamýyorum , beyin fýrtýnasý lazým.
    10m uzunluk 3 m geniþlikte ve yükseklikte; duvarlarý ve tavaný led olan bir tünelde ; insanlarýn tünelin hangi cm inde olduðunu aktif olarak takip edip , bunu bir leke olarak göstermem lazým.(Unreal Engine da etkileþimli led içeriði yapmak istiyorum , ledde live olarak insan etkileþimi olacak , bu sensör verisini leke olarak tanýtýp içerikteki etkileþimi live hale getireceðim)
    Verinin tünelin hangi yüksekliðinde olduðu , saða veyaq sola ne kadar yakon olduðu önemli deðil (x önemli , y ve z önemsiz)yani lineer bir sensör mantýðý.Kamera pahalý , o kadar geniþ açý açamam ve leddeki içerikle de etkileþime gireceði için eliyorum, xbox kinect menzilinin bu mesafede iþ göreceðinden emin deðilim , Bunu en ucuz ve pratik olarak nasýl ölçebilirim?Fotosel sadeliðinde ama e olduðunu bilmediðim bi sistem lazým.Tünelin herhangi bir cephesinde zemine yerleþtirebilirim.(ucuz ve birden fazla cihaz da olabilir) , wifili biþeyler görüyorum (duvarýn arkasýndaki insaný görme olayý vs) onlar þu an kullanýlabilir durumda mý?Radarlý biþeyler olabilir mi?yada olabildiðine ucuz baþka ne olabilir?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler