araç dışı bir konu , bu işlerden anlamıyorum , beyin fırtınası lazım.
10m uzunluk 3 m genişlikte ve yükseklikte; duvarları ve tavanı led olan bir tünelde ; insanların tünelin hangi cm inde olduğunu aktif olarak takip edip , bunu bir leke olarak göstermem lazım.(Unreal Engine da etkileşimli led içeriği yapmak istiyorum , ledde live olarak insan etkileşimi olacak , bu sensör verisini leke olarak tanıtıp içerikteki etkileşimi live hale getireceğim)
Verinin tünelin hangi yüksekliğinde olduğu , sağa veyaq sola ne kadar yakon olduğu önemli değil (x önemli , y ve z önemsiz)yani lineer bir sensör mantığı.Kamera pahalı , o kadar geniş açı açamam ve leddeki içerikle de etkileşime gireceği için eliyorum, xbox kinect menzilinin bu mesafede iş göreceğinden emin değilim , Bunu en ucuz ve pratik olarak nasıl ölçebilirim?Fotosel sadeliğinde ama e olduğunu bilmediğim bi sistem lazım.Tünelin herhangi bir cephesinde zemine yerleştirebilirim.(ucuz ve birden fazla cihaz da olabilir) , wifili bişeyler görüyorum (duvarın arkasındaki insanı görme olayı vs) onlar şu an kullanılabilir durumda mı?Radarlı bişeyler olabilir mi?yada olabildiğine ucuz başka ne olabilir?

Alýntý