F30 TOGG MG4 ara癟lar覺mdan sonra g羹nl羹k yapt覺��覺m kilometreninde azalmas覺yla 105.000 km de 2020 model 1.5 tsi passat ald覺m.
Arac覺 ilk ald覺��覺mda kalk覺��ta titreme 2-3 vites ge癟i��lerinde hafif ses geliyordu. Arabada alt devirlerde de acayip bir isteksizlik vard覺 normal oldu��unu elektirikliden ge癟tikten sonra yava�� gelebilece��ini d羹��羹n羹yordum ki 40 bin km de 1.5 tsi passat s羹rene kadar. Benim arabama g繹re titre��imsiz biraz daha sessiz ve vites ge癟i��leri daha kararl覺 geldi ve araba her haliyle 癟ok yumu��akt覺.
��ncelikle dsg t羹p de��i��imi yap覺ld覺 t羹p baya gev��ek ve aradaki contas覺 y覺rt覺lm覺��t覺. Vites ge癟i��leri azda olsa d羹zeldi bir ay kadar kulland覺m ve bu arada yaz覺l覺m yapt覺k. Yaz覺l覺mlada araban覺n performans覺nda bir de��i��iklik olmad覺 hatta yaz覺l覺ma g羹venmeyip iki farkl覺 firman覺n dosyas覺n覺 denedik 0-120 gidi��i 癟ok k繹t羹. 120 den sonra 220 lere kadar normal denebilir. ��ehir i癟i gezerken s羹rekli arabaya gaza fazla basmak zorunda kal覺yorum. ��anz覺manda bundan dolay覺 s羹rekli vites k羹癟羹ltmeye 癟al覺��覺yor. Kavrama ka癟覺yor ondan m覺 gitmiyor araban覺n sertli��i lastikten mi acaba diyerek kavrama volan 4 disk balata (ate power ate seramik) ve 4 lastik de��i��imine gittim. Uzun s羹re binmeyi d羹��羹nd羹��羹m i癟in pahal覺 olanlardan ba��lad覺m fakat araban覺n sertli��i konforsuzlu��uda alt devirlerin k繹t羹l羹��羹 ve karars覺zl覺��覺da ge癟medi. ��uan tek akl覺ma gelen kurum temizli��i buji bobin de��i��ikli��i.
![]()

Al�nt�