dublorlü videolar istemiyoruz nazmi sana ait videolar lazım :D
Printable View
34 nzm 88 alayina gider :d
neyse eray bi ara yüz yüzede konuşuruz ama bi kaç kişi var allah onlarla benden hariç bi kaç kişiyide karşılaştırmasın hala lafımın arkasındayım delikanlı varsa araba garajda gelsin göstersin her yeri sökük anlamayacak insan zaten arabacı değildir aga içinde takla attı demişler zamanında sıfır e36 yı bırakıp borusandan alan coşkun vincin sahibi sedattır ordan mustafa abi(çakır) ondan biz aldık eğer o konuşanlar bizdeki daha temiz diye iddaa ediyolarsa gelsinler borusana yada kosiflere götürelim eğer daha temiz çıkarsa agayı bırakacaz orda herkezde görüyo büyük konuşuyorum
gercekten ucuk rakamlar ıstenmese alınası araclar halen
en begendım 06 uc 325
http://www.turkeycarclub.com/forum/s...ead.php?t=8408 resımlerıde burda mevcut gercekten cok guzel arabadır.
hani hiç e30 m3 lerden foto gorünmedi
35 KCM 26 Abimin topladığı 3.20 kasası üzernde m3 motoru vardı sarı renkteydi o senelerde.daha sonra kırmızı renkte oldu 35dev28 plakalı adem çetmen in draglara girdiği araç
atmosferik en hızlı en yüklü olan 34 nzm 88 3.2 lt :)
eray e30 m3 BBS pert diil bir çamurluk la arac nasıl pert oluyo birde tarık abinin kardeşi diil arkadaşı ;)
araç pert deme hemen ,ona bakarsan benim bildiğim ve yazılı plakalardan 2-3 tane aracda 2-3 parcadan oluşuyo sana kısaca bişey diyim sag sılecegın ordaki havalandırma plastıgını sok ayna ile içine bak, emniyet kemerlerindeki tarihleride atlamamak lazım :D
KBS 60 iyiidiir
tüm plakalar sayılmış ama 06 ke 325 ile 06 an 240 atlanmış :)
e36 kırmızı 3.18.is 34 aga 07 yıllarca bindin 2004de antalya kemerde pert ettim :)
http://img217.imageshack.us/img217/2170/jghgh.jpg
34nht22,06rof.. bunlar bana yetiyor :D
06 AL 328
06 TTT
06 AB 325 var gusel olan benim hatırladıgım
06 NN 600 mü ne vardı, mavi renkte?(Ama yanılmıyorsam sadece şase e30, motor 6 yada 7 serisiydi:D:D)
e30 guzel araba yanlız sahıplerı bıraz sinirli galiba
her sıtede acılan e30 konularında gordugum kavga burada'da aynen dewam ediyor birazdan ankara istanbul kavgasıda başlar tamam olur