nerden bulabiliriz?
Printable View
ne alıcam yaa onlar alsın ama yuzukler hoşmuş :)
allah herkese öle sevgili nasip etsin ama benzinide koysun tabi hahaha
4senelik ilişkim var bu 4üncü sevgililer günü olucak ama hiç birini sevgilimle kutluyamadım. Nedense 14şubata 1hafta kala hep kavga ediyoruz:( şu zamanları hiç sevmiyorum :(
bence 14 subatta bi bulusma olsun herkes kız arkdasınıda getirsin:D:D
Operasyon 14 Şubat...
13 Şubat saat 24:00'dan sonra saat 04:00...
Kız arkadaşının arabası kaçırılır içine aklınızın alabileceği kadar kırmızı gül ile doldurulur...
Ve geri yerine bırakılır...
En azından bu benim planım :D 1000 tane gül + insider erkek kardeş :D Temizlemesi de artık hatun kişinin... :D
en iyisi şimdi ayrilip 15 şubatta falan barışmak :D
heha :D ben cok rahatım bi sevgilim bile yok olursada 14 den sonra olmasını bekliyorum yeni ayrıldık digeriyle motor yüzünden..
adına bir internet adresi alın ve beraber fotoğraflarınızı koyun
sanal bir hediye :)
5 tane var , hangisine alıyım abi :D
O Gün Telefonumu kapatırım akşama kadar yatarım, hiç bişey yokmş gbi ... :D
tükürükle birleştir bişi olmaz
Depresyondayım ayağına yatın o günü öylecene atlatın hem ilgide çekersiniz :D
Kısa süreli ayrılık .
hafifce yalayıp eritip tutturmak lazım:D
yaaa ne light adamlarsınz bu sitede herkesin kalıcı sevgilisi var heralde :D kimse bizim gibi degil ben hangisini aliyim :D
bence kinderi maket bıcagıyla kesip tekrar yerıne oturdup azıcıkta ısı verekek tekrar eskı halıne gelmesı mumkun gııbı geldı
TCHİBO mağazaları her ay 2 ayrı temalı ürün satıyor.
14 şubattan evvel yeni temaları var.
uygun fiyata güzel hediyeler alınabilir.
7 şubat kız arkadaşımın doğum günü, 11 şubat tanışma yıldönümümüz, 14 şubat sevgililer günü maddi açıdan sponsor arıyorum :D:D
Kız arkadaşınızla yada eşiniz herneyse. 14 Şubat için buluşupta oturacağınız bir mekanın resimini çekin. Örnek olarak güzel bir restaurant yada başbaşa olabileceğiniz başka bir mekan. Sonra o resimi Kadıköy' deki ressamlara götürün karakalem olarak çizim yapsın. Resimede bir kız ve bir erkek figürü yapsın. Erkek kız'a dikdörtgen şeklinde bir paket veriyor edası yaratsın resimde. Sonra ressamın çizdiği resimi alın güzel bir çerçeve ile süsletin. 14 şubatta bulunacağınız mekanda çıkartıp resimi verin hem böyle bir hediye almamış olacaktır büyük ihtimalle hemde çok şaşıracaktır.Aracınıza almak isteyipte alamadığınız parçaları kendisi size hediye edecektir :D:D:D
10/40 dan güzel hediye yok
sevgililer gununun bi öncekı gunu 4 balon altına baglı bı tane gul ve bu gul ewın balkonuna kadar uzıcak tabı apartmanda ise alttan ıple balkona geldıgı zaman yere taş ile sabitleyıp ordan uzaklaşin başınıza iş gelmesın:) benım gelıyordu guvenlıklerle ılgılı sorada arayıp balkona çıkmasını soleyın ama dıkkat edın ozamana kadar balkona çıkmayan ablası balkona çıkıpta aaa bu balonlar guller bana değip içeri almasın:) yanı yaptıgımız şey boşa gitmesın benım gitti çok gulduk elkoydu resmen ablası
eyyy gidi :D