Arabasına 1 takım mid 1 anfi ve 28cm bass aldım bayıldı :)
Printable View
Arabasına 1 takım mid 1 anfi ve 28cm bass aldım bayıldı :)
Babası açarsa kapıyı en özünden yer artık bizimki :) Hediye söyleyin bana yarın öğleye kadar almam lazım yaa
kinderleri buz dolabına koydum hepsi çatladı olcak iş mi yaw
babasıyla işin yok senın adamlar kendılerı goturecek ben çok yakalandım bişe olmaz:d parfum alabılırsın ayı iyi olur çok severler ama dıkkat et sora sen bana ayımı demek ıstıyorsun deyipte kavga etmtyın:d
Çok klasik ve önemsiz bi hediye olucak ama ayı alıcam artık yapıcak bişey yok
Mickey mouse mp3player'lar var pembe turkuaz falan şeker bişeyler ondan alıyım dedim alıcaktımda uyuz oldum telefonda şerefsize elinde kalsın vazgeçtim
ben yemeğe çıkarıcam sonra hatun öss hazırlıklarına devam :)
en temizinden öpücen.birde recep ivedige götürcem :DtmmdıR
Kız arkadaşlarımıza bu konunun lınkını atmak gerek o en guzel hedıye olur belkıde onlar ıcın bı caba sarfettiğimizi daha net gorürler..:)
Sona kalan dona kalır oldu bu iş ya...
Abi 2 haftalığız daha yeniyiz cicim günleri bide 1-2 kez bedenimi sordu çok beyendiğim bişey vardı onu alıcak çaktım altta kalmamak adına birşeyler yapıyım istiyorum açıkçası getirip bana ayı verse son dakikada oyuncakçıya veya vs biyere girilip almış olmak için alınmış bişey olarak bakarım.Kamera olayına temelimiz uymuyo.yapıcak bişey yok öyle yapıcaz artık..
Bendekı kampanya halen devam edıyor son ana kadar hedıye alamayan arkadaşlar için :)
99 tl ye tektaş ;)
14 şubat hayal ürünüdür TEK AŞK FENERBAHÇE TRİBÜNÜDÜR....:D
2 haftalıksa es geç bu yılı:D
ben özgüre aldım bu sene ex askıma:D
aliyim yarın hediyemi ozaman:D
Senlede 2 senedir tanışıyoruz be abi..
Sen bana EGT al ben sana Trkcell kontör ahahahahaha