Normalde otomobille alakalı videoları burada paylaşıyoruz, farkındayımFakat tüm sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. 2 gün önce AVID'i öğrenmek için çalışmalara başlamıştım ki
2.günün bitiminde %1 oranında bir yol kat ettiğimi düşünüyorum. Adobe Premiere'den sonra beni gerçekten yoran ve vaktimi alan bu kurgu programını bir an önce profesyonelleşmek adına öğrenmem gerekiyor. Çünkü inanılmaz efektlere ve inanılmaz bir kurgu sistemine sahip. Karışık bir program olduğu gerçek fakat isteyipte yapamadığım bir çok efekti ve düzenlemeyi bu program sayesinde yapacağıma inanıyorum. Benim için önemli olan 4 efekti dün itibariyle keşfettim. Bunlardan herhalde en önemlisi; maskeleme yöntemi ve görüntü klonlama yöntemi. Fontların kalitesinden bahsetmeye bile gerek yok sanırım
Ayrıca yeni kameramıda az ışık bulunan bir ortamda deneme fırsatım olmuştu 1 ay gibi bir süre önce. 1080i'den 720p'lik bir dönüşüm kalitesinide göz önünde bulundurarak bu videoyu AVID ile kurguladım.
Farkındayım, otomobillerle alakalı bir portalda böyle bir videonun paylaşılması abes kaçabilir. Fakat bu sayede ilerleyen zamanlarda çekeceğim teaser ve organizasyonların kalitesi hakkında biraz da olsun bilgi vermek istedim. Birde TT'nin destekçim olduğuna inandığım için böyle bir video koymak istedim.
Konu hakkında yönetimden izin almadım fakat aksi bir durum olursa silinmesine itiraz etmemKusurum olduysa affolsun. Teşekkür ederim.
http://www.vimeo.com/2963613