bu aracın bir kaç aksamı türkiyede izmirde bi firma yapıyomuş(galiba direksiyonu)türk mühendis olayını hatırlamıyorum geçen hafta otohaber veya autoshowda yazıyodu...
bu aracın bir kaç aksamı türkiyede izmirde bi firma yapıyomuş(galiba direksiyonu)türk mühendis olayını hatırlamıyorum geçen hafta otohaber veya autoshowda yazıyodu...
fotoların çekildiği gün Alsancakta canlı görme fırsattım oldu,sesiyle duruşuyla tam bir supersport..
tam şu esnada nasıl ötüyodur kim bilir...ordaki insanların kulaklarının pası silinmiştir..A.G.A Nickli Üyeden Alıntı
![]()
CanAwaR Nickli Üyeden Alıntı
evet doğru otohaberde mi ne çıktı bir çok parçasını üğreteceklermiş galiba birde demo car dı galiba![]()
tolga düşün düşün![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
güzel alet
gezinio bende gördüm pek akaale almadı beni![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
iyimiş bea![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
çok sağlam makine
Oz yazıldınmı len yoksa.![]()
Biliyom gerçi sen hiç yazılmazsın. AA kanka bak 500sec Bak kanka şimdi o gidiyor ya ben 4 deyim bak bak cuuffss cuffsss
![]()
kendisi italyan türk ortak yapımı bi araç![]()
hocam bu makina geziyor diyar diyar sanırsam İstanbuL İzmirde Görülmüş ben bu Makınayı Çanakkalede çıkışında gördüm eminim bu makınaydı bune diye avel avel baktım fark edip görene kadar amcam uçtu![]()
arzum dizayna arka tampon yaptırmaya gelmiş bu izmire![]()
arka çamurlua yapıştırmış hemen stickeri apo hemen![]()
old is cool
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)