120 kişinin arasına girebilmek büyük meziyet yanlız aynı işe bnmde arkadaşım baş wurdu o kazanamadı mesela şu an aylık 1000 ytl den az alıyo ;)
Printable View
Sagda solda tanıdıgın olsun, iktidar partisinde adamın olsun yeterli...
Ben lojistik okuyorm sektör olarak geniş yelpazesi var
gümrüklerde lojistik sirketlerinde denetim kontrol ampalay depo antrepo vs vs her alana girebilirsin detaylar :D
http://www.okan.edu.tr/tr/okan.php?s=sayfa&no=122
İSKİnin belediyenin itfaiyenin şöför alımları oluyo takip et 10 numara iş devlet gibi sağlam kapı bulamazsın..veya git bayan kuaförü ol mesleki kurslar sayesinde okulunu okuyup ustalık belgesine kadar alabiliyosun hem parası iyi hem gecerli bi meslek sanaatkar olmus oluyosun düzgün yerlerde çok iyi insanlarla çalışma imkanın olabilir bence biraz daha böyle buna benzer şeyleri düşün emek vererek para kazanmak daha tatlı oluyor..
ben senin yerinde olsam (fen ciydim) eczacılık okurdum. bitirince paşa paşa dükkanımı açardım. keyfime bakardım. ama alanın farklı. avukatlık felan da aslında düşünebilirsin. farklı sektörler ama olsun. insan her zaman yapmak istediği işi veya herhangi birşeyi yapamıyor. şartlar izin vermiyor.
birde ne okursan oku şansın+ sağlam yerlerde tanıdıkların olmalı bence.
eczacılarda eskisi gibi kazanımyorlar ama oda iyi bir fikir.
eczane dediğiniz kurum günümüz şartlarında evrak üzerinde dönen paralarla yürütülen bi ticarethane bu zamanda eczacılık yapmak çok riskli ilaç deposu veya ilaç firmasında mesul müdürlük için aynı şeyleri söyleyemem ama güzel meslek dallarından biri..
Endüstriyel tasarım, psikolog, psikiyatrist bu meslekleride düşünebilirsin.
Bugün Üniversiteye dönsem Hukuk okurum... Şuan uluslararsı bir denetim firmasında Auditorm ... Benden sana tavsiye hukuk oku avukat ol !!!
Psikologlug da iyi meslek...tabi katlanabilirsen
kendımı ornek verıyım orta okulda puanlarım her lıseye tutuyordu ama ben en dusuk puanlı motor bolumunu sectım ve bugun bu konumdayım.. bence ulkemızde soyle bı yanlıs var.en yuksek puan nerseı ıse puan tutuyorsa oraya kayıt olunuyor buyuzden kımse yetısemıyor.gonul verdıgın ısı sec derım ben.. karar senın...
Meslek seçerken her zaman şunu düşünmelisin tek başına yapabileceğin bir iş olsun..yani bir patron emrinde çalışmak zorunda kalma..mesela eczacılık gibi(tabi sen TM'sin)..Tm'de öyle meslekler vardır elbet..ama bu devirde kriz "Teğet" geçtiği için (Geometri zayıf Rte'nin) her halükarda iş bulma sıkıntısı çekebilirsin ileride eğer böyle devam ederse insanımız akıllanmazsa..Kriz içimizden geçiyor ama hala teğet zannediyorlar..
lojistik , işletme okursan ing okumaya çalış veya rtv derim ama rtv de ne olucağı belirsiz ..
hakkında hayırlısı olsun ben makine müh istiyodum kazandım ama 7 dersin 4 ünden çaktım ilk dönem :D
TMden bu hobiye uygun cok meslek yok.cok tutulan bir isten para kazanip hobi olarak devam ettir bence.
bende MFciyim ben direk makina muhendisligi yazcam :D
nese abılerım sagolun artık hayırlısı arastırmalar devam edıyor :)