-
bir donem bende çok heveslenmiştim işin doğrusu cesaret edemedim çok kararsız kaldım
sonax çok fazla para istiyor meguıars daha ılımlı soymuyor seni ilk baştan en azından
eğer kurmayı düşündüğün yerde bu tarzda kaliteli biryer yoksa risk alınabilir ama bence kendi markanlada yürütebilirsin bu işi sonuçta onemli olan yapılan hizmet
ben geçen gün bakırkoy town center in otoparkına arabamı bırakırken yıkama açıldığını gordum ismini de ilk defa duyuyorum arabam çok kirliydi hazır gelmişken oraya bırakıyım dedim okadar güzel temizlemişlerki artık her gitmeye orda yıkatırım aracımı :)
-
Yıkama deneyimi olmayan kimse yıkama açmaya heveslenmesin arkadaşlar parasını boşa harcar.
-
meguıars 50bın alıo tabelalarından standlarına kartına brosurune kadar herseyını hazrılıyo tertıbını duzenını saglıyo ıcınde 20 bın lıralık malzeme verıyo gıyımını kusamını verıyor,egıtımını saglıyor ve senı herzaman kontrol altında tutuyor eleman duzenı dukkan tertıbı adı altında. ben kendı markamı yapıyorum ama yenı acacagımız yer meguıars olacak kısmetse
-
oncelıkle hayırlısı olur ınsalah : )
bende sanayıde kendı yerımı actım
cok gorusmeler yaptım onde gelen markalarla anlasırsan baya kasıyorlar ama isimi var orası oyle : )ama yınede zor kendın yapman cok daha karlı olur bıde cevrenle bunu suslersen vede musterılerın memnun kalıp tavsıyelerıyle yurursun : )
eger kendı yerını acarsan yıne onde gelen markaların urunlerını kullana bılırsın mesela ben iç kuaforde meguıars dısda 3M urunlerı kullanıyorum hangısı nerde daha basarılıysa..eger markalarla anlasırsan onların urununden baska urun kullanamazsın oda var ..
-
vallahi yıkamada titizlik ve yapılan hatalarda müşteriye bu araç böyle geldi falan demek yerine orta yolu bulan adamlar, hata yapmayanlar hatta çok tutuyor gördüğüm kadarı ile, yıkamada evinin yanına diil 10km ileri goturen var yıkatmaya üzerine cok düşer çok eğilirsen ve titizlikden ödün vermessen iyi kazanırsın bence.
-
tek tavsiyem ümraniye tarafında açmamanız,pek rağbet goreceğini sanmam o bölgelerde.çekmeköy şu sıralar revaçta,lüks biraz bu tarafa kaydı .burada 3-4 tane mekan mevcut boyle hepside sabah akşam harıl harıl arabalarla uğraşıyo
-
Benim tawsiyem kendi markanı yaratman doğrultusunda markanı oturttuğun zaman ilerde bayilikler verebilirsin ve kendi ürettiğin kimyasalı bütün türkiyedeki bayilerine satabilirsin benim düşüncem bu doğrultuda büyük para kazanmak istiyorsan büyük düşünmen lazım ;)
-
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. cok yardımcı oluyorsunuz.
-
Genel olarak her sey soylenmis zaten de, ben mekan tavsiyesi olarak Kavacik onerecektim size.. Luks arabalarin ve genel olarak maddi durumu iyi olan insanlarin cok oldugu bir bolge oldu artik ve oto yikama yeri olarak kopuklu yikamadan baska secenek yok, ne sonax ne meguiars ne baska bir sey.. arabami kendim yikamak zorunda kaliyorum zorda kalinca.. eger yer dusunursen veya dusunen olursa diye.. :)
-
bence açtıgın yer guzel bı semtteyse ziebartda olabılır..özellıkle cam fılmınden cıddı para kazanıyolar.bıldıgım kadarylada 3m malzemesı kullanıyolar fılmdede.