Düşünce çok güzel ama işçilikBen arka cama yaptırcaktım polis arabalarındaki gibi sonra bi türlü fırsat bulup yaptıramadım
Ellerinize sağlık fikir çok güzel ama yapılması suç olabilir, bayrak kanununu tam bilmiyorum cem bi yerden bulmuştu.Oraya bakmak lazım.
Ayrıca amma uğraşmışsınız abi ben kapı numarası yapıştırırken 30 takla atıyorum düzgün yapışsın diye sizin bu ufak tefekler kırışmalar hiç bişi yani![]()
sadece ay ve yıldızı yapıstırsaydın daha guzel olurmuydukı acaba.yınede emek vermısın fena olmamıs fon makınesıyle dolastırın duzelır o kırısıklıklar olusan potları nasıl gıderıcegıne gelınce bı tane ıgne alıcaksın sac kurutma makınesını hafıften yaklastır potun oldugu gere genlesecektır ıgneyle delıyosun bırakıyosun o kendı duzelır
düşünce çok gzl tebrikler gzl de olmuş![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Elinize saglık, güzel olmus.
Folyo kaplamak gercekten zor, o nedenle beyaz ay yıldız da yapabilirdin sadece...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bende düşündüm yapabılırım
www.honda-tech.com
güzel yinede..kırmızı bi typerim filan olsa tavana yapardım..
2000 A3 8L
çok güzel olmuş
vaayy güzel yapmısın kardeşim yaa göremedik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)