arkadaşlar gran tourismo 5 in full versiyonu ne zaman çıkacak bilen varmı.arabaları çok merak ediyorum.![]()
arkadaşlar gran tourismo 5 in full versiyonu ne zaman çıkacak bilen varmı.arabaları çok merak ediyorum.![]()
2010 yili deniyor..
hade lan aldın x box ı konuşuyosun tabi...ya kanka o oyunda içinden oynamak çok zevkli yaa düşünsene turbolu bi ep3 ün içinden sara sara gidiyosun
2009 sonu yada 2010 ilk çeyreği...
Forzacılarda bence fazla sarmasın GT ye hem grafik hem oynanabilirlik olarak gelicek .. Bence Forza 3 için daha fazla çalışsınlarbelki denk olur
Everyday I ** Çapulling!!!
bakalım 2009 sonugelcekmiş forza 3
bide bişi dicem oynanılırlık prolouge dan farklmı olcak gt5 de
Team PAŞAOĞLU
Açıkçası forza ile oynanabilirlik konusunda karşılaştırınca kesnlike eksikleri var ama ben PS3 ü alırken kesinlikle Grafik konusunda ekstra bir tatmin için aldım birde 3k korkusu olmamasından ve araba yarışları için konuşursak GT5 kesinlikle mükemmel ; ses konusuna gelince ben çok büyük fark göremedim ne zamanki bir vtec kullanana kadar forzada...
Ama dediğim gib Ps3 NextGen konsol tanımına uygun grafik veriyor... Ama ilk fırsatta bir xbox da yanına koymak isterm siyah incinin
![]()
bana sorarsan konsolda bende ps3 derim ama özelliklerini pek bilmiorum görüntü ve sessizlik olarak
bu işlerle kafayı çizmiş bi arkım var o her xboxını sattığında tekrar gidip xbox alıo (yurtdışından ucuz getirdiği için dostlarını kıramayıp satıo)
neden dedğimde xbox daha ii dio ama bilmiorum![]()
Team PAŞAOĞLU
Açıkçası Xbox da kopya oyun çalışması mükemmel birşey ne olursa olsun günümüz şartlarında yeni çıkmış oyunları 90 ytl civarına alabiliyorum ama bir Metal Gear 4 olsun Killzone olsun Resident Evil olsun God of War olsun inanılmaz exclusiveleri var ve bunları xboxda oynama şansı yok ... Sadece gt serisi almadım ben Ps3 ü ve gerçekten verdiğim paranın hakkını sonuna kadar veriyor ve acaba ısınırmı korkusu yok![]()
![]()
ben bu PS ı sadece GT ıcın aldım ölede kaldık...
Acaba tam surum kac GB olarak gelecek merak edıyorum...
KA Style
Denemekte lazım aslındaama ben cokta memnunum grafıklerınden ohh miss
![]()
KA Style
videosu falan varmı forzanın vtecli videostreet te?
http://208.117.236.69/watch?v=w4AN0J...eature=related
şöle bişi buldum
Team PAŞAOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)