yapılan emeğe saygı duyuyorum ama arabaya yazık olmuş bence. onlar sadece neler yapabildiklerini göstermek için yapmışda olabilirler
Printable View
yapılan emeğe saygı duyuyorum ama arabaya yazık olmuş bence. onlar sadece neler yapabildiklerini göstermek için yapmışda olabilirler
Para konusu falan doğru onlarda aksatmadı sadece bunla uraşın dedi dükkanı araba için çalıştırdı sadece dedi buraya kadar doğru tabi.
Valla ustanın sölediği bişiyden örnek veriyim ozamn ...
Adam madalyonlar yaptırıp pagani arması şeklinde arabanın her yerine onları gömerek monte ettirmek istemiş ...
Yani dükkanı açık tutturmuş ama kendi istediği tasarımı yaptırmış ...
gördüğümüz güncel hali yani ...
Sonra siyaha boyanmış hipodromdan bi süre sonra ...
Şimdide mat laciverte boyanıyormuş vss..vs..
pert corvetten yaptılarsa sorun yok ancak normal corveti bozdularsa yazık olmuş
adam bunu yaptırıp karşısına geçip güzel oldu bee mi dedi şimdi ya:)
takdir ediyorum azminden dolayı sayın şahsiyeti....maşşallah
Para var , huzur var... =))
bende aracın eskiden çekilmiş bi videosunu koyim, videoyu ekleyenin hiçbi suçu yoktur tamamen rica üzerine koyduk youtube'e :D:D Ankarada olanlar Tweety Serkan'ı az çok biliyodur zaten :D onların çektiği bi video
http://www.youtube.com/watch?v=74JjIdxh_94
http://www.youtube.com/watch?v=FUxGw81spvI
abooow kanat harikaymış :D
:icon_wack:icon_wack:eek::eek::ofk::ofk:
Yakından görmüş biri olarak emege saygı ama bi yerde film kopmuş :) Orjin kasayada yazık olmuş :)
bi corvette aşığı olarak yazık olmuş bencee
50.yıla yazık olmuş...
corvette gibi bir arabayı fiber yığınına çevirmek İlginç olmuş..
Ne kadar güzel gözüksede herkezin sölediği gibi ; corvette yazık olmuş..
sahibi çok fina arıza diye diye bilyorum... Duyduklarımı söylüyorum, arabayı yapan ustalar bu arabayı yapmak istememişler,ama sahibi para var huzur var modunda (kroyum ama bara bende)bastırmış parayı yaptırmış.Ustalarda mecburen parayı verince yapmışlar.Hatta ustalar bi ara işi bırakmak istemişler ama maddi nedenlerle devam etmişler.Aslında PAGANİye benzeyecekmiş ama sahibi her detaya burnunu sokmuş böle böle olsun diye kendi bu hale getirmiş arabayı... Banada peşin parayı verseler bende ŞAHİNDEN FERRARİ yaparım :D :D :D Para para para :D
bu aracı yapan kişi buraya girip okusa bence baya üzülür emeğe saygı duymak lazım ...
aynen ama sonuçta bence orjinal corvette ye kesinlikle yazık olmuş..
Bu videodaki araç Türk yapım olan Şamil'e benzemiyor mu =S Hani şu 400-500 bin TL istenen araç değil miydi?
geçen sene hipodromda o videolar çekiliyorken işte ben aynı kareye girerim falan diye kaçıyordum inanın..
bu arada kullanan bir gençti o an. böyle kafada beyaz bir bandana gözlerde parlak ray-ban kolyeler falan.. tencere kapak işte.
kafada güvercin kanatları bekliyordum aslında neyse güncellemişler kendilerini.
yazık valla corvette e
corvette yazık olmus resmen katliam