ya onu bırak Allah aşkına bundan tam 1 sene önce olsa peşinden koşardınız fotoğraf çekelim diye :D tamam bizim furyamız dönemimiz bitmiş olabilir ammmaaa illaki bu devir tersine döner millet yine fiber yapmaya başlar :D
Printable View
Aracın sahibi ile alakalı daha dorusu aracın sahibi arızalıymış .
Aracın hazırlandığı yerdeki ustalarlada konuştuk baya bu konuyu adamla yaşadıklarını bi anlatsam ağlarsınız .
Aracı pagani yapmak için başlamışlar projeye kil ile çalışmışlar ancak yapılanlar tamamiyle sahibi tarafından en ufak ayrıntısına kadar değiştirilmiş yani sahibi şuan gördüğünüz aracı istemiş başında oturup cm sine bile böle olsun diye karışarak.
Kovalamışlar al git kardeşim yeter diye bi sonraki sabah gene dükkanın kapısına gelmiş hiçbirşey olmamış gibi ...
Usta bizdende dertli ben söledim ettim anlattım ama adam bunu istedi defalarca söledik anlattık gözterdik zorla kaşındı bunu istedi ben daha napabilirim ki .. dedi...
Anlıyacağınız işçilik iyi ama tasarımın sahibi ve her detayını bu şekilde isteyen sahibinde soun var...
Yukardaki konulardaki gibi 2 milyon dolar bi bende var meseleleri gibi azcık git gel sanırsam :D
yapılan emeğe saygı duyuyorum ama arabaya yazık olmuş bence. onlar sadece neler yapabildiklerini göstermek için yapmışda olabilirler
Para konusu falan doğru onlarda aksatmadı sadece bunla uraşın dedi dükkanı araba için çalıştırdı sadece dedi buraya kadar doğru tabi.
Valla ustanın sölediği bişiyden örnek veriyim ozamn ...
Adam madalyonlar yaptırıp pagani arması şeklinde arabanın her yerine onları gömerek monte ettirmek istemiş ...
Yani dükkanı açık tutturmuş ama kendi istediği tasarımı yaptırmış ...
gördüğümüz güncel hali yani ...
Sonra siyaha boyanmış hipodromdan bi süre sonra ...
Şimdide mat laciverte boyanıyormuş vss..vs..
pert corvetten yaptılarsa sorun yok ancak normal corveti bozdularsa yazık olmuş
adam bunu yaptırıp karşısına geçip güzel oldu bee mi dedi şimdi ya:)
takdir ediyorum azminden dolayı sayın şahsiyeti....maşşallah
Para var , huzur var... =))
bende aracın eskiden çekilmiş bi videosunu koyim, videoyu ekleyenin hiçbi suçu yoktur tamamen rica üzerine koyduk youtube'e :D:D Ankarada olanlar Tweety Serkan'ı az çok biliyodur zaten :D onların çektiği bi video
http://www.youtube.com/watch?v=74JjIdxh_94
http://www.youtube.com/watch?v=FUxGw81spvI
abooow kanat harikaymış :D
:icon_wack:icon_wack:eek::eek::ofk::ofk:
Yakından görmüş biri olarak emege saygı ama bi yerde film kopmuş :) Orjin kasayada yazık olmuş :)
bi corvette aşığı olarak yazık olmuş bencee
50.yıla yazık olmuş...
corvette gibi bir arabayı fiber yığınına çevirmek İlginç olmuş..
Ne kadar güzel gözüksede herkezin sölediği gibi ; corvette yazık olmuş..