bunu görünce aklıma geldi
Tomorrow, When the War Began (2010) - IMDb
benzer bi film buda iyidi
Everyday I ** çapuling...
dün izledim farklı güzel bi film umut ışığım tavsiye ederim
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
In time. Bilim kurgu severler icin kacirilmayacak bi film. Konusu olarakta cok farkli tavsiye ederim.
Inception
Inception (2010) - IMDb
değişik bi konusu var kesinlikle izlenmeli
Buradaki tavsiyeler üzerine Intouchables izledim. Cidden böyle bir film yok. Tutamadım gözyaşlarımı.
ProjectX, çok eğlenceli bir film.
American History X, eski film ama izlemeyen vardır belki.
Donnie Darko, ilginç bir film anlamak biraz zordur.
Neden çok iyi senaryosu olan filmler sıkıcı olmak zorunda. ARGO oscar aldı. Senaryo vs baya iyi fakat uyumak üzereydim.
Çocukluğumda izlediğim bir film vardı bir kaç gündür hep aklımda ama bir türlü bulamadım mutlaka izleyen olmuştur kabaca konusu şu şekildeydi;
Ufak bir velet bir otoparktayken geri geri çıkan zengin bir amcamız bunun bisikleti eziyordu sonra hasarını karşılamak için çek yazıyordu acelesi olduğu için ama herhangi bir rakam yazmıyor ve bunu babana götür o uygun birşey yazar diyordu böylece olay başlıyordu. Çocuk evde pc ile buraya yanılmıyorsam 1M dolar yazıp macintosh ismi ile tahsil ediyordu on numara şato gibi bir ev alıyor ve gokart aracı ile bahçesinde geziyordu vsvs.
Bu filmin adını bilen biri umarım çıkar...
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
google "a rich man writed a check to little boy" yazdım.
http://en.wikipedia.org/wiki/Blank_Check_(film)
Umarım budur![]()
"Korkmadık, savaştık"
aynen blank check miş sağolasın![]()
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Dün gece Company of Heroes izledim. Hiç sıkılmadım izlerken ama bazı yerlerde efektler pek kaliteli değildi. izlemeyen varsa tavsiye edilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)