konusu neymiş ki.
ali atay çok geliştirdi kendini yaa
Printable View
World war z bu filmi nerden izleyebilirim link varmıdır
Tür : Fantastik - Dram
Konu : Karakterlerin tamamının süper kahraman olduğu bir çeşit aşk hikayesi. Duvarların içinden geçebilen bir yan hakem; nesneleri oynatabilen bir kadın; zamanı durduran bir kız; bir dev; bir görünmez imam ve benzeri karakterlerin bulunduğu filmin başrol oyuncuları Leyla İle Mecnun dizisinden tanıdığımız Ali Atay, Demet Evgar ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşıyor.
Hikaye : Göğünde iki güneş, üç tane dolunayı olan bu kasabada duvarların arkasını görebilen Cemal’in hayattan bir beklentisi kalmamış, üstüne çöken sıkıntıyla baş etmeye çalışırken nesneleri parmağıyla oynatabilen Yasemin’de kendine bir çıkış yolu arar. Fakat zamanı durdurabilen Defne bir süre sonra işlerin karışmasına sebep olacak, Yasemin’in ölümsüz patronu ise Cemal’in endişelerini gidermeye çalışan görünmez ilkokul öğretmeninin tavsiyelerini boşa çıkartacak şeyler yapacaktır.
“Sen Aydınlatırsın Geceyi” bir takım olağanüstü özellikleri olan kasabalıların olağan sıkıntıları, endişeleri ve dertlerini anlatır.
Flight
black gold
10 yıl sonra
kesınlıkle ızlenmesı gereken 2012 yapımı fılmler turkce altyazılarınıda bulabılırsınız nette
torrent var mı romantk kmdi iki için ? :o
Ask tesadufleri severi izliyorum guzel.
Bugun sinemada canakkaleyi izledim bence cok guzeldi
suç çetesini şiddetle tavsiye ederim.
Harry Potter serisini izliyorum 2 gündür, güzel seri idi ancak yan etkisi şu; bu sabah yataktan kalktım odanın kapısını büyü ile açmaya kalktım.
Korku filmi lazım. :D
Bazı sahneleri cok dramatikti, tavsiye ederim....
http://www.filmtivi.org/xmlrpc/image...-gunu-izle.jpg
''Mr. nobody'' ve ''memento'' filmindeki beyni allak bullak etme şeklini sevemedim.
''Shutter ısland'' ve ''ınception'' daki kafa karıştırma seviyesi güzel insanı sıkmıyor.
Üstteki iki filmde bir sahneyi 3-4 kere izliyorsunuz. güzel filmler yinede.mr nobody biraz daha iyi memento'dan.
imdb 7 puan üstü tüm filmleri izleyin izledikleriz varsa diğerlerini izleyin benim yöntemim bu şu anda
Tavsiye ederim. Araba sahneleri oldukça iyi,
Jack Reacher ı indiriyorum şuan. Bide Romantik Komedi 2 yi bulabilsek güzel olcak :)
10th and Wolf(2006) filmini izledim, tavsiye ederim. Hoşuma gitti. Imdb oranı sanırım 6.7idi.
Romantik komedide diyebiliriz bugün izledim çok keyifliydi :D