The Game izlemeyen varsa bi baksın derim. Hem gerçekten oyun oynuyormuşcasına hissettiren hem de son sahneye kadar gizem ve gerilimin dibine vuran bi film.
Printable View
The Game izlemeyen varsa bi baksın derim. Hem gerçekten oyun oynuyormuşcasına hissettiren hem de son sahneye kadar gizem ve gerilimin dibine vuran bi film.
@35AB Contratiempo yu ben de izledim. Bu tarz filmleri çok seviyodum zaten. Harikaydı teşekkür ederim dostum :)
Upgrade tavsiyesi için sağolun ciddi iyiydi.. Arkası gelecek belli
Upgrade izledim beğendim çok güzeldi teşekkürler
Johnny English ten çıktım 1 saat önce, vaktinizi daha yararlı şeyler için harcayın :) Hayatımdan 2 saat çaldı :nokta:
yukarda yazmıştım incendies tavsiyemdir biraz sosyolojik öğelerde var lübnandaki hristiyan-müslüman çatışmasına dair ama sonu beni çok etkilemişti. bunun dışında the game i de tavsiye ederim her saniyesini sıkılmadan izlediğim nadir filmlerden.
Ben de böyle sonu vurucu filmleri çok severim dan brown kitaplarının filmleri izlemediyseniz ya da kitapları okumadıysanız seriyi tavsiye ederim imdb puanına takılmayın kitaptan uyarlama filmler hep böyle oluyor.
bilindik filmleri bilerek yazmadım maksat kıyıda köşede kalmış filmleri bulmak ama izlemeyenler varsa shutter island, usual suspect, the prestige sonu etkileyen filmler yine.
200 ü geçkin film izlemişimdir vallaha keşke izlediklerimi not etseydim. her tarzdan film tavsiyesi verebilirim :D
müslüm kesinlikle izlenmesi gereken bir film olmuş bence... tavsiye edilir. :icon_tup:
bu contratiempo vs. konusu nedir acaba merak ettim :)
Müslüm filmini izleyen var mı ?
Contratiempo (2016) - TurkceAltyazi.org
Abi sana uygun olanı indirebilirsin
Contratiempo biraz önce bitti. Filmin son 40 dakkikası gerçekten çok iyiydi. İlk yarım saatte de acaba nasıl güzelleşecek bu film beni çekecek diye bekledim. Gerçekten iyiydi... Teşekkürler...