genctürkcell i bekliyorum :)
Printable View
Zindan Adası. tavsiye edilir sağlam filmmiş.
Shutter Island (2010) - IMDb
This Means War 2012 komedi ile ufaktan action istiyenler için güzel bi film ben beyendim ..
avengers i genctürkcell sayesinde bugün izledim. Film Bir çok marvel karakterinin ortaklaşa olduğu bir olaya giriş açısından güzel yapılmış. Marvel karakterleri arasında en sevdiğim karakter olan hulk ve filmde de beni mest eden karakterlerden biriydi yine. İron man ile güzel bir ikili oluşturmuşlar. Zaten en büyük aşklar çatışma ortamında doğarmış :) Film gerçekten güzel.Geçen sene en beğendiğim film Reel Steel Çelik yumruklardı bu senede bu filmi bayağı beğendim.
Koruyucu - Safe - Sinemalar.com
İyiye benziyor
aynen bende gittim yenilmezler harika ;)
çizgili pijamalı çocuk
herkesin izlemesini tavsiye ederim klasikler içinde dün üzledim çok etkiliyiciydi nazileri felan konu alıyo izlenmesi şart
hele paintball sahnesi çok fena :D bu ara böle film bulmak zor :)
site önerebilirmisniz ınternetten ızlemek ıcın ?
nicolas cage gibi dandik filmlerde oynıyıp kendini iyice bitircek herhalde ,eğer bu filmde tutmazsa ..
Nicolas Cage le yan yana adını anmak bile olmaz. Nicolas Cage oscar almış ve ciddi iyi filmleri olan bir oyuncudur.Son zamanlarda performansı çok iyi olmasada (yinede iyileride var The Bad Lieutenant , kick ass , lord of war vs) yinede kat kat üstündür statham dan , bikere oyuncudur Cage.. yeri gelir muhteşem komedi oynar (raising arizona) yeri gelir muhteşem drama oynar (adaptation) yeri gelir muhteşem kötü olur (face-off) yeri gelri muhteşem romantik olur (Leaving Las Vegas) yeri gelir muhteşem iyi aile babası olur ( the family man) , gerçek oyuncunun olması gerektiği gibidir.
Contraband tavsiye edilir.
Zamana Karşı.......
izlemeyen varsa Kesinlikle es geçmesin fevkaladenin 10 numarası :)
arkadaşlar bu hafta sinemadaki filmlerin coğu güzeldi :D
Can Dostum
Yenilmezler
Koruyucu
contraband izledim çok iyi film tavsiyemdir :)
Con air de güzeldir ama biraz fazla gişe filmi ama güzel benim adamım var orda danny trejo :D yok böyle bir "karakter tip" ya :D
http://sons-of-anarchy.maxupdates.tv...anny-Trejo.jpg
siyahlı kadın seyretmesenizde olur eh işte
coriolanus sakın seyretmeyin
adam sevmiştir. sen sevmedin diye film kötü mü anlamına gelir?
bilim kurgu dalında zamana karşı filmine güzel derseniz ben sizinle tartışmam
matrix terminatörün gerçeğe çağrı nın kemikleri sızlar
salim annen aynı rekasiyonu diğer filmlerede verir
ama esaretin bedelini seyrettir bakalım ne olacak
bir film uzmanı olduğumu belirterek bir film güzelse o türü seven herkese güzeldir
braveheart
er raynı kurtarmak
yenilmezler
mesale bu üç farklı film kendi türünün en iyisidir herkes için
uzmanlıgınıza saygı duydugumu belirterek , az çok ilgilenen biri olarak bu genellemeye katılamayacagimi belirtirim.
er rayni kurtarmak filmine türünün en iyisi diyerek bence platoonun , apocalypse now un , full metal jacket in(me love you long time=) kemikleri sizlar bence=)
yani en iyisi oldugunu söylemek dünya üzerinde kimseye düşmez demek istiyorum yanliş anlamayin..
bilim kurgu türünün resmen bir fanatigi olarak ben , forumda battle L.A filminin kaç kere çıgırtkanligini yaptim..
keza bni bilimkurguyla taniştiran total recall olsun , kafayi yememi saglayan event horizon olsun , çıgır açmiş blade runner olsun... şimdi bunlarin hepsi bnm için matriks klasmaninda filmler.
o yüzden bnm sizin gibi katı çizgilerim yok şu dalında en iyisidir , şunu begenmeyen bu işten anlamaz fln gibi..
ha denseydi ki zamana karşi filmi gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu filmidir diye , o zaman bunu söyleyen arkadaşa birkaç film gönderirdim kargo ile=) buyrun bunlari da izleyin diye=)
Muhteşem bence ve senaryosunun matrix den önce yazıldıgını falan söylüyorlardı.Ne kadar dogrudur bilmem.Bu arada Serenity i tavsiye ederim izlemediysen.
"Film uzmanı" nasıl oluyor ? Nasıl film uzmanı oldugun kanaatine vardın ? Ben 30 senedir film izliyorum yüksek lisansa kadar yaptım + iş olarak yaptım ben kendime koyamıyorum o tanıyı :)