Ersin oLmasın bu :D
Printable View
Ersin oLmasın bu :D
pire için yorgan yakmayın arkadaşlar her motorcu bir değil gerizekalı bir embesil yüzünden trafikteki motorculara karşı tutumunuz dikkatınız değişmesin şahsım adına bende motor kullanıyorum sadece güzel havalarda haftasonlarıda olsa az bucuk kullanıyorum ve gözlemlediğim bişi var motor kullananları taciz eden otomobil sürücüsü sayısı ile bu konudaki video içinde gecen motorcu tipler arasında dünya kadar fark var trafikte kaç motoru bu şekilde görüyosunuz oysa ben günde ortalama 150km yol yaparım ve her yola çıktığımda e5 olsun diğer yollar olsun bişi yaptığını sanan en sağ en sol direk kıran kendini sürücü sanan tiplerin sayısı oldukca fazla çok fazla kusura bakmayın kendi görüşlerimi dile getirdim bunları tasvip etmesemde..
bence en çok sinir bozan kısmı sonlara doğru tarfşk durmuşken aralardan geçmesi
böle bi durumda benim arabama sürtse kavga çıkarırım
valla motorcular kızıyorlar yolda saygı gösterilmiyor bize diye ama şu hareketleri izledikten sonra neden saygı gösterilmedigi baariz belli oluyor kanımca
bu ne yaa 3 günlük racing çiyim ben bile geçerim bunu :D
bence buda yeni racing makineye binmiş gerçekten çok hızlı olan arkadaşlarım var bu çok acemi onların yanında..
5 parmağın 5 de birmi acaba....
nasıl otomobil kullananlar motorcular için düşünüyorlarsa aynı şekilde motorcularda otomobil kullananlar için aynı şeyleri düşünüyorlar...
not: bu videodaki arkadaşın yaptıklarını hiçbirşekilde onaylamıyor motorcu grubuna katmıyorum bile..:ofk::ofk:
ister motorcu olsun ister otomobil yolda kendinden başkasını tehlikeye atan biri beni böyle geçtikten sonra kaza yaparsa ve ölmediyse vay haline:ofk::ofk:
dengesiz bir insan
aralardan toz olarak geçti :D
makasçı motor, Allaha emanet...
DEDİĞİNİ TAM OLARAK ANLAYAMADIM HER RACİNGE BİNENİ AYNI MI ZANNEDİYORSUN BENDE BİNİYORUM RACİNG E NOLMUŞ YANİ YAŞIM 17 13 YAŞIMDAN BERİ KULLANIYORUM VİDEOLARIMIDA KOYDUM AMA HİÇ KÖTÜ YORUM GELMEDİ GENEL OLARAK KONUŞMAYALIM LÜTFEN.. :icon_tup:
BİRAZ ACEMİLİK VAR EVET TÜNAY ABİ =) BIRAKTA SARSIN ALTINDAKİ R1 =))
İŞTE YORUM BUDUR HERKESİ PİSTLERE DAVET EDİYORUZ.. :heyoo: :icon_tup:
MOTORCULAR EMİN OLUN Kİ ARABALARDAN DAHA FAZLA CEZA YİYORLAR HAA ŞÖYLE BİR DURUM VAR PLAKAYA YAZIP ADRESE TESLİM YPAIYOLAR DURDURUPTA YAZMIYORLAR GENELDE YANİ EN AZINDAN BENİM İCİN ÖYLE BU ARADA YEDİGİM CEZALARIN HADDİ HESABI YOK
ARTIK BUNUN ÜSTÜNE YORUMA GEREK YOK BENCE :icon_tup:
AĞAMSIN PAŞAMSIN =) 1000RR la patlarsın :D 3 günde ama onuda düşün eray abi :lol:
haklısın bende anlamıyorum bizim milleti tr dışında oldu mu her halikarda saglam yorumlar alır tr de olunca o***** cocugu vs vs bi sürü yorum alır....:icon13::icon13:
herkes aynı şekilde düşünmez yani aynı hareketleri bende yapıyorum ama ölmek ayrı bayılmak ayrı bunlarıda bilirim haa hep mi biz sucluyuz motorcular olarak hayır gecen gün ankaradakiler bilirler protokol yolunda yagmurlu havada arkadan vurdu lavugun teki canımı zor kurtardım motordan atladım ??? buna ne diyeceksiniz adam kırmızı ışıga yetişecem diye önündekini sallamıyo bile korna caldı yagmurlu havada bassam bi dert basmasam bi dert sonra bodoslama girdi noldu olan motora oldu adama oldu...
YORUM YAPARKEN LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ DÜŞÜNÜN VE YAZIN HERKES AYNI ŞEKİLDE DEĞİLDİR...
yusuf çoşmuşşş :D :D
biz her sezon pistlere gidip lisans icin vs vs para bayılıp yarışıyorsak pist yarışı olsun drag olsun illaki kendi egomuzu tatmin etmek icin yapıyoruz bunu ben burda yapılanları savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama yukardada belirttigi gibi dr.sck´isimli üyenin yazdıgı gibi pistlerde görmek istiyoruz ama gelen yok nerdeyse
sen uslu kullan motorlu taşıtların her çeşitinde abartanlar oluyor saçmalıyanlarda herkes kendinden sorumludur tabi tehlikeye atıyorsa diğerlerinden de...seni böyle görürsem bittin haberin olsun :D
benim motorum perte cıktı abi :D ne görmesi :D kuyrugu 180 derece geri döndü egzozda 90 derece :D hazırolda beklio :D patladım motorla =) niye hic piyasada yokum sanıyosuun sen:D