Bizim Kemal'e staj yaptığına dair bir belge lazım.Bu belgede bir okuldan alınma , bilgisayar öğretmeni tarafından verilmesi lazım.
Yani her hangibir okulda çalışan bilgisayar öğretmeni gerekiyor bu arkadaşa![]()
Bizim Kemal'e staj yaptığına dair bir belge lazım.Bu belgede bir okuldan alınma , bilgisayar öğretmeni tarafından verilmesi lazım.
Yani her hangibir okulda çalışan bilgisayar öğretmeni gerekiyor bu arkadaşa![]()
Olmaz abi , adam gittim orda staj yaptım aynı anda istanbuldaki okuluma devam ettim diyemez heralde okula![]()
istanbul dışı derken pendik tarafı olabilir tam emin değilim. babamın arkadaşı var bir okulda müdür kırmaz beni halleder işimizi diye düşündüm.
Samsa
konuyu gordugumde hayırlı bı ıs ıcın zanettım mustafasenınde zamanın geldı artık basını baglayalım
bu arada su maılı bı daha atsana benım makınada acmadı wordun suyumu cıktı kardesım excel neymıs...
![]()
arkadaşlar bana lazım.. stajı ayarlamıştım ama ancak bugün gitme şansım oldu ve ayarlayamadım 2-3 gün tüm gün okulda olsam vermicekler 50 saat..
ondan dolayı 2 tane okuldan devam ettim gibisinden bi belge vericem okula...
Tuner şimdiden teşekkürler yardımların için. Olsun yada olmasın.
yeni konu açmamak için güncelliyorum..
arkadaşlar banada staj yapmış gibi görünebileceğim biyer lazım..kaşesinde sadece "bilgisayar" geçmesi önemli teknik- yazılım -web tasarım vs farketmez varmı tanıdığınızbi yer.30 45 gün arası çalışmış gibi görünücem yapılacak olan sadece bu..?
2000 A3 8L
herkes naylon stajlarda![]()
Kötü bir örnek ancak iş görmesi bakımından sizlere yardımcı olmak istedim. Zor durumda olan bir arkadaşımında staj olayı sakattı. Turizmciydi. Bir turizm acentesinde staj yapmış olması gerekiyordu. Hayali bir şirket adına kaşe yaptım. Daha sonra staj belgesini doldurduk ve kaşeledik. Telefon numarasını bildik bir yer verdik ve telefona çıkanda planlandığı üzere konuşma yapması için tembihlendi vs. vs. stajdan 90 almıştı..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
editttttttttttttttttttttttttttttt
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)