Hmm bayıldım :D Kaliperlerimizde geldi.. disklerimizde.. Memnun kaldım mı valla bilmiorum kaldım sanırım daha elime geçmedi ercan abi sat abi 200 den :p
Printable View
Hmm bayıldım :D Kaliperlerimizde geldi.. disklerimizde.. Memnun kaldım mı valla bilmiorum kaldım sanırım daha elime geçmedi ercan abi sat abi 200 den :p
Abi hakkaten saol.. Yavuz abi kırk yılın başı işe yaradı.. Kgs onda olmasa benzin yakıcaktım :D
Barış disk ölçülerine göre aratabiliyorsun.. onları bul arat bence :) Daha kesin olur.. disk kalınlığını kast ediyorum.. çapı çok da büyük değildir zaten.. 15 jantın var bişi fark etmez :)
Fiyatları araştırdıgım için net yazıyorum;
Siteler güvenilirdir bir sorun yok,
Sanayideki parçacılara göre ucuzdurda,
aslında bu sitelerin arkasındayım cunku artık elerindeki malzemenin piyasada var olup olmamasına gore fiyat çekemiyor saygı deger parçacılar. (zaten servise denk yada daha pahalılar, Birde hiç yan sanayi parça yok hepsi orjinal:):):):)
Ama bu sitelerde olan parcaları topkapı vs. sagda solda toptancı tarzında perakende satan yerlerde, bu sitedekilerden çok daha ucuz satıyorlar.
Artı en güzeli buralarda cin, tayvan malı degil alman vs. alabiliyorsunuz.
Bu arada 106 diskleri ile balata lazım olursa Ferodo balatalar duruyor, orjinal kaliperlerimden kalan sıfır:):):) ayak üstü tezgah açtım:cool:
Bremboların fiyatı dışarda 130 tl idi kampanya fiyatı.. Ben çiftini bu fiyata aldım.. elime kadar geldi.. sadece ekstra 9 tl kargo ücreti ki o da alıcağım yerin ümraniye olması ve benzin yakmamamla çok daha ii şekilde dengelendi.. :)
Otostart sitesinden aracıma bir çift brembo disk almayı düşünüyorum, fakat çiftinin fiyatını kdv dahil 130 TL olarak görünce baya bi şaşırdım. Burdaki yorumlarıda okudum en son 2009 da yazılmış.. Şuan güncel olarak site ve ürünlerin orjinalliği hakkında yorum yapabilecek birisi varmı ? bi yardım ederseniz sevirim.. 2 tanesi kdv dahil 130TL olan brembo diskler orjinalmidir değilmidir??