bizim liseden bi eleman ehliyetsiz çarpıp ölüme sebebiyet vermişti, kan parası aile ikna çabaları vs ile 7 ayda çıktı malesef.
büyük geçmiş olsun, allah rahmet eylesin, allah sabır versin :(
Printable View
bizim liseden bi eleman ehliyetsiz çarpıp ölüme sebebiyet vermişti, kan parası aile ikna çabaları vs ile 7 ayda çıktı malesef.
büyük geçmiş olsun, allah rahmet eylesin, allah sabır versin :(
bugra arkadasına gecmıs olsun vefat eden amcayada allah rahmet eylesin cok korkutuyor benıde yayalar ne yapıcakları bellı olmuyo bazen o yuzden cok dıkkat etmek gerekıyor sehır ıcınde.
arkadaşa geçmiş olsun diliyorum tkrar geçen gün baya uğraştırdıda bizi o iş ben o yüzden üstüne bukadar geldim kusura bakma...
çok geçmiş olsun, allah ölenede rahmet etsin.. benimde bi arkdaşımın başına gelmişti ama ne hız vardı ne alkol ve adamolmicak bi yerden geçiyodu o nedenle hemen nöbetçi mahkemeye çıkıp bırakışmıştı.. sonuçta hiç hata yoksa bi sorun olmicaktır.. tabi psikolojik sorun hariç.. :S allah kimseye yaşatmasın iki konumuda..
hadi geçmiş olsun ozaman inş bidaha böyle bi olay kimsenn başına gelmez...
cok buyuk gecmıs olsun olen dedeyede allah rahmet eylesın : ( cok kotu bır olay
çok yakın bi arkadaşımın başına gelmişti. karşı tarafın yaşı yüksek ve evsiz olduğu için serbest bırakılmıştı. Serbest bırakılır yazıcaktım ögrenmişsiniz bile kanunlarımız yaşlı ,çocuk veya evsizlere farklı gözle bakıyor.
buğracım çok geçmiş olsun kötü bir durum çarpan için..
neyseki karşı tarafta anlayışlı imiş.
vicdani kısmını ise tahmin edebiliyorum..
amcaya da allah rahmet eylesin...
Allah kimsenin başına vermesin ya çok zor bir durum her iki taraf için de :(
valla ölümlü kaza bizimde başımıza geldi yeğenim yaklaşık 6 ay cezaevinde kaldı son mahkemede karşı taraf kan parası diye yaklaşık 25 bin tl istedi verilince şikayetten vazgeçilip mahkeme serbest bıraktı..
ama farklı bir olay daha var yine bir kardeşimin başına aynı olay geldi bayrampaşada hemde ehliyeti bile olmamasına rağmen yaşlı bir adama ufaktan dokunmuş adam kalp krizi geçirip vefat etti gece nezaret sabah eyüp adliyesi savcı serbest bıraktı bunuda anlamış değilim..
Allah rahmet eylesin , en korktugum olaylardan biri...
Geçmiş olsun. :(
Geçmiş olsun buğra abi.
geçmiş olsun..
çok büyük geçimş olsun...
gcmıs olsun oncelıkle kan parası ıstıyebılırler ıs hakımde ve savcıda bıter
tutuksuz yargılanması iyi olmuş ama vicdan azabı...
karşı tarafın anlayışlı olması da iyi birşey
geçmiş olsun ne diyelim
bnm arkadasım aracıyla yaya ya çarptı.sürat 80oldugu bilirkişi tarafından belirlendi.önemli olan suçun kimde oldugu.tespit edilirse eger.iyi olur arkadasım 1gün yatmıştı olayın oldugu gün.geçmiş olsun.
bzim bi abimiz kuzeniyle 2 araba kaza yaptı kuzeni vefat etti. ama hiç tutuklu kaldığını falan hatırlamıyorum.
sağlam bir avukat istiyorsan bna pm atarsan sana yardımcı olabilicek bir avukat tanıdığımız var aile avukatımız gibi birşey oldu adam yakın tanıdığımız sana yardımcı olur.
Buğra geçmiş olsun