Kaza öncesinde S virajına gelmeden 308 bizim yanımızdan aniden uzadı gitti ... tehlikeli bi şekilde makaslayarak devam etti aramızda inşallah bi yere çakmaz dedik ve 15 saniye sonra kazayı gördük ... Corolla suçlu ama 308 de ak kaşık değil ..
Printable View
Kaza öncesinde S virajına gelmeden 308 bizim yanımızdan aniden uzadı gitti ... tehlikeli bi şekilde makaslayarak devam etti aramızda inşallah bi yere çakmaz dedik ve 15 saniye sonra kazayı gördük ... Corolla suçlu ama 308 de ak kaşık değil ..
Hocam yazarken bi nefes alsaydın :D ne birgül ne nokta hiçbişi yok tekrar tekrar okudum ne yazıyor die :D Neyse geçmiş olsun, istanbul'a geldiğimde mutlaka bişiler alıp çimenliklere oturduğum bir yer bende birçok kazaya şahit oldum orda. Bu kazalar bitmez sanırım geçmiş olsun demiyorum :)
Ewt bızde kazanın hemn ardındn ordaydık sonra s te hıc durmadık ılerıye gectık sohbet için fakat ıhale bıze kaldı 5-6 araba vardık hepımıze 189 luk cezayı yazdılar..ki arabalrdan bırtabesınde ne fılm nede egsoz vardı çelik jant takılı dıyerek yazdılar cezayı o esnadada bır kadın geldı yanımıza kaza yapan arabanın plakası neydı oğlumun arabasına benzıyomuş telefonada cevap vermıyor dıyerek aranıyordu..Dıyeceğim olay pek talıhsızlık değil diğer arkadaşlarında dediği gibi birz daha bılınçlı olmak gerekır cunku kurunun yaında yaşta yanıyor sureklı.....
308 ın soforu bızım yan ersın. soforluk konusunda sayılıdır. o vıjaı donunda sallayarak donecek bırıdır. toyotanın yuzunden olan olmustur. yoksa ersını bılen tanıyan gıttıgını napabılecegını ıyı bılır...
sanirim artik c.tesi geceleri otobus kaldiriyorlar. cok garip bir topluluk oluyor, eskiden yemegimizi alip cimerdik. simdi durmayi birakin gecilmiyor bile.
durumları ıyı cok sukur, kazaya sebebıyet veren kısı varken soforlugu ıyı admaın soforlugu bı yere kadar demek yanlıs bence :)
ne barıyon :D
Allah akıl fikir versin, istem dışı kaza yaparsın anlarım ama bile bile lades demekte bana mantıklı gelmiyor...
dün bizde arkadasla bir 15-20 dk S'te takıltık aylar sonra ama arkamızdan olmus kaza :(
Geçmiş olsun.
O yola bi kasis yapmaları lazım yada h.sonları kalın halat koysalar virajdan önce kimse boşu boşuna yaralanmaz..İşin başı bilinçli olmak ama kekolar barzolar dolu malesef..
kaza gercekleşmeden yaklasık 1 dakka önce 308 bana salca olmaya calıstı ztn hızlı ve makaslı gidiyodu 3 araba önümdede polis aracı gidiyordu yanımdan bastı gecti hatta dalgasına arkadaslarıma dedimki "hadi polise şikayet edelim tehlikeli araç kullanmaktan ceza kessinler buna" dedim o esnada şaşkınbakkal ışıklardan geciyorduk s e geldiğimde ortalık toz dumandı ve s te takılan kişilerin araca dogru koştugunu gördüm herkes şaşkın bi şekildeydi. 1 dakkadan daha kısa bir zamanda yanımdan gecen arac artık yoktu belkide kaza göz göre göre geliyorum diodu ne diyim allah korumuş geçmiş olsun.
kazadan beş dakıka önce oradaydık daha sonra fikrimizi değiştirip tekrar sahil yoluna girdik. Henüz airbag'lerin dumanı bitmemişti kazayı gördüğümde. Yazık hem de cok yazık oldu. Beş dk önce bomboş yolda yüzlerce insan vardı.
O kadar ınsan oraya ne cabuk geldı? Bu bir dikkat noktası. Demek orada şovlar düzenleniyor. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. El freni veya yanlamadan o yola çıkış yapanı dövüyorlar mı? Bu kadar gereksiz bir muhabbet alanı, gereksiz toplanma biçimi olamaz. Tamam sohbet için toplanıyorsan yüz yüz elli metre ilerde İsparkın geniş otoparkı var. adam gıbı oturup konusun. El frenı ıle vızır vızır akan yola cıkmanın ne manası var. Vıdeo sıtelerıne S virajı yazın bakın ne kadar cok kaza göruntusu cıkıyor. Sonra o kaza kalabalığı toplanmadan orada durup daha sonra gazlaya gazlaya kalkış yapan Skoda Fabia'ya ne demeli. ???? o arkadaş herhalde kaza yapanlara acemı mısınız demek istedi????
Çok yazık, bu hepımıze daha sonra fena patlayacak bır kazaydı.. Gecmıs olsun...