1 2 tane bu tarz durumda olduğumuz yer var koray
el atar mısın:D
Printable View
her türlü çek senet tahsil edilir :D
avukata ver bız oyle paşa paşa paramızıda aldık evıde boşalttrdık
buğra senin alacakların bende :D
911 den yazıyorum şu an :D
İzlenmesi gerekenler:
Avukata gideceksiniz ihtarname çekilecek.
Avukat bi yandanda onlarla iletişme geçmeye çalışıyor.
Avukat anlaşamaz ise kiracıya bir süre veriyor. Atıyorum 15gün içerisinde para yatırılacak tarzında. Gene yatırmadı ise icra kararı çıkartıp evdeki eşyalar vs.. alarak evi boşaltırıyorsunuz...
Umarım bunlara hiç gerek kalmadan sorun çözülür ;)
TECHSenet :)
Techturkeyden bir hizmet daha Tek diye cebinizde :D ahaha
şaka bi yana ihtarname çekerseniz en azından zarara uğramazsınız tabi bide kiracınızla önceden olan diyalogunuz da önemli
konut,ev,arsa satışı,tahsilat,kargo alacak verecek davalarını avukata gerek kalmadan vb işlemleri yapabilen tech site :Derkan inşallah alırsın kanka yalnız o binada oturan bi komşunuzun numarası felan olsa ne var ne yok haberdar olabilirsin...
yarın gündüz beni ara bide mail ile evin açık adresini yolla bide o emlakçının hangi emlakçı şahsın adı ne onu da ekle adrese oturanında bilgilerini yolla ben hallediim hemen
Re/Max Ultra
Bora OLCAY
0532 263 08 32 bora@remaxultra.com
bizide çağırın yav çek senet işlerinde itina ile yardım edilir onca sene vücut boşuna mı yaptık :D her türlü kapı kırılır içeri girilir çelik kapı farketmez isterse çift kilit olsun :D
her türlü akrep çekici bulunur :D
arkadaşım allah kolayılık versin teyzemin kiracısıda aynı şekilde çıkmıyodu ondan sonra bide allahın adamı tehdit etmeye kalktı teyzemi sonra mafya ile hallettik olayı..kiracı ile uğraşmak zor iş..bir dahaki kiracıda aklında bulunsun elektirik su aboneliğini iptal elen gelen kiracı üstüne alsın hiç olmazsa onlardan yana derdin olmaz...
bu arada kıracı ısı hakkaten cok zor bızım kıracılar ayrı efsane...bu kadar duzensız para yatıran kıracıları arasan bulamassın...5 ay odeme yok 6. ayda 1 yıllık kıra yatırıyorlar:D:D