TechTurkey konuyu nıe okuyosun? ınsanı tedırgın etme:D:D
Printable View
TechTurkey konuyu nıe okuyosun? ınsanı tedırgın etme:D:D
+1000000 abi :icon_tup::icon_tup::icon_tup::)
Güncel :)
Saat 15:00 işten çıkıp gidiyorum ;)
halloldu mu erkan:)
Göktuğ Xor koray abi çözdü olayı adresi bulurken biraz zorlandık ama bol sarısı apartman diye tarif edince şıp diye buldu :) Kadınla görüşmüş herzmanki gibi onada ağlamış etmiş para yok falan cart curt diye 20 si gibi göndercem falan filan apartmanda 6 dairenin kapısını çalmasına rağmen kimse bakmamış kapılara yöneticinin telefonunu alcaktık :)
Koray abi cok teşekkür ediyorum işimi gördün cok saol :) Neyse ben çıkayım notere gidiyorum ihtar çekicem.
Rica ederim ya lafımı olur :) keşke sorunu tam çözebilseydik ama hukuki yoldan deva metmek daha mantıklı görünüyo maalesef.Ahanda binanın şuanki hali
http://i40.tinypic.com/29e4v2d.jpg
Malın olsa bi dert olmasa bi dert...
Sana bahsettiğim beni görüp içeri geri kaçtı ziline bastım mavi perdeli yerden baktı ama açmadı kapıyı :D
Sabahat teyze o :D kedileri ile evdedir bide alkolik oğlu vardı. Neyse cok teşekkürler tekrar ilgilendiğin için kadının orada ilgilenecek birinin olduğunu bilmesi de yeter ona o korku sana gayet makul insalcıl konusmuş baksana :)
Vay be resme bak 10 senedir görmüyorum o evi ve istanbulu orada doğdum büyüdüm :)
Orada hiç akrabam olmadını zannediyordu ondan birazda öyle rahat davranıyordu şimdide noterden geldim ihtarnamesini çektim 55 tl tokatladılar :)
Şimdi ben bu kiracıma ihtarnamesini de çektim gene göndermez ise ne yapmam lazim. Aradı en yakın zamanda ödeyecem dedi bundan sonra nasil bir yol izlemeliyim. Ha kiracı ile emlakcının yaptığı kontrat var aralarında oda emlakcıda bunuda bilin yani kontrat yok denebilir.