kardeşim çok geçmiş olsun..sende cok bişey varmı pekı..inş. bulunur kardşeim geçmiş olsun tekrardan..
Printable View
kardeşim çok geçmiş olsun..sende cok bişey varmı pekı..inş. bulunur kardşeim geçmiş olsun tekrardan..
geçmiş olsun izo, bende tanıdıklara arkadaşlara söyliyim ankaradan baksınlar ;)
geçmiş olsun izzet..
geçmiş olsun plakayı alabilseydin keşke..
cok gecmıs olsun boyle hayvanlar olduktan sona hayat ucuzdur yanıı
bence arabanı yaptır sonra snaılerıı gez bakalımm elbet bır yerde bulurusn arastırmacı olursan
geçmiş olsun bi kaç ay evvel saat 03 civarı banada vuracaktı bi hayvan kaldırıma çıkarak kaçmıştım insanın nasıl sinirlendiğini biliyorum. inşallah kaskosu vardır ve arabasını yaptırmaya kalkar..
Plakayi hyal meyal de mi hatirlamiyorsun? Buyuk gecmis olsun, bulunur o serefsiz oglu serefsiz...
Carpip kacan adam niye kaskosuyla ugrassin ki? Hayvan neticede..
hayvanda olsa cebinden yaptırmak istemez vurup kaçmışlar deyip kaskoyu da dolandırır..
Haklisin dusunemedim oyle..
Geçmiş olsun kardeş....Yakında bulursun inş.Allah belasını versin böle magandanın.
çok geçmiş olsun.
şerefsiz çok piyasada izeeet çok uzldum gercekten
keske plakanın bir kısmını fln alabilseydin bulurduk bir sekılde
egerki umıtkoy tarafına fln giderken olduysa
kesin bizim bu taraflardadır...
bu arada mazda servisi herter ın sahıbının oglu aradasım bi sorarım ona umarım bisiler cıkabılır.
mazda servislerine bak derim ilkönce bulmak istiyorsan...mesela sag önden çarptıysa farlar felan kırıldıysa mazda parçası satan yerlere bi sor derim...geçmiş olsun can sıkıcı bi durum
Büyük geçmiş olsun inşllah bulunur.Bence yetkili mazda servislerine özellikle gidip bakın derim bakarsınız şansınıza aracı bulursunuz...
cok gecmıs olsun ,üzücü bir durum gercekten,umarım tez zamanda bulunur ...
geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun mazda 6 çok bulunan ve tutan araba değil kesin bulunur
Gecmis olsun, piyasada pek olan bir otomobil degil Mazda6 kolay bulunur gibime geliyor.