Bence sorunu kendisiyle hallet, gerekirse döv ama mal-mülk zararı çok saçma.
Printable View
Bence sorunu kendisiyle hallet, gerekirse döv ama mal-mülk zararı çok saçma.
bugün durakta beklerken uzaktan mavi bir mazda 6 geliyordu bir baktım ön tamponu yoktu kazalıydı araba hemen plakasını aldım ne olur ne olmaz diye ama şimdi konuyu okudum ki araba gri
walla yaa herkzten ayrı bi can yakma fikri cıkıyor..:D
aklıma geldi simdi.. E30 cuların bi sitesi vardı..birinin arabası calınmıs falan adamı bulmuslar şöle dövelim böyle yapalım..şişeye otutturalım falan seyler yazmıslardı onun gibi:D:D:D
http://www.gedikgross.com/Product.as...22&_catId=7147
İyidir kıvamıda mis gibi :)
hacı bana hbr verde bi stres atalım yav cok pis planlarım var satasan birinde uygulamaya hazır sadistce fikirler...sapık oldugumu dusunmeye basladım bu donemlerde...neyse...
harbıı son durum nedır ?
istanbuldan gelemedim ankaraya, yapıldığı servisi bulmustum ancak gidemedim, adam plakaları fln sokmus serviste arabayı da cekmıs. ancak serviste calısanlar plakayı bılıomus ankaraya donduumde plakayı alcam bakalım. bırakmayacam itin yakasını yemişim onun mafya triplerini....
Nollmuş Turbo Sadık'a. İdolümüzdü :D
Hala Enka var mı yuw?
turboyu doldurup adamın kafasındanmı gecicen napıcan :D[/QUOTE]
bak ole bir fikirde var aslında...
turbonun kafadan filitreyi sokuyosun 3bin 4 bin devirdeyken(rolantide arac dururken yani) elemanın elini avuc icini turbonun agızına yapıstıryosun...
rolantideyken bi abim tutmustu elini felaket olmusut eli 4bin devirde ne olur siz dusunu...:icon_wack
neyse bende bole fikirler cook:D