|
|
#1 | |||
![]() |
çok sevdiğim bi abim yarın Celica 1.6sti'si ile bi 96model impreza gt ile takasa giricek büyük ihtimalle, ancak o imprezanın geçmişi hakkında hiç bir fikri yok
![]() aşşağıdaki linkteki aracı tanıyanlar araç hakkında ne biliyorsa yazarsa çokk sevinirim. çok kısa bir süre kaldı maalesef hertürlü bilgi kardır çok teşekkür ederim.http://www.sahibinden.com/subaru_20g...XQQdisplayitem __________________________________ ...keep cool under pressure! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: PompaRezza, 406 Hdi
|
Katolunta
![]() Bence araç bilinçli bi kullanıcıda değil,ben olsam takas yapmazdım. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
koray abi o kanıya bende vardım
zaten listeyiokuyuca yazım hataları bir düzine çıkıyo...ama aracı bi alacak karşılığı almış öyle demiş telefonda...
__________________________________ ...keep cool under pressure! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: Lightside GP
|
96 model icin pahali...
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
+ tool
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Special CoRoLLa
|
aracın özelliklerini okurken koptum
![]() Zaten TR de Catalunya modeli yok bildiğim kadarıyla o yüzden bu araç da Catalunya değil ve pahalı __________________________________ Son Düzenleyen oGuZ555; 09-03-2009 21:08. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
liste komik evet... ama adam zaten telefonda demiş ben anlamıyorum arabadan bana alıcak karşılığı geldi diye ![]() hehe
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: espri
|
alacak karşılığı gelen bu tarz arabalardan ürkerim..
bence verecekli olan çok güzel sıyırmış kendini arabadan... __________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
iyice araştırın sorun ben sanmıyorum dogbox falan olduğunu
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
açıkcası bende inanmıyorum, örnek EVC var demiş ama aracın rektifiye işini yapmış olan kişiyi arayıp bilgi aldığımızda manual bc olduğunu söyledi
bunun gibi bir sürü çelişki var. aracı alacak kişi balıkesirde, bakalım herşey yarın belli olucak araçta ne var ne yok. araçlar neredeyse kafa kafaya gibi bi rakama takasa girecek diye mantıklı geliyo celica sahibine ![]()
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
ama bu araç katalunyamı onu bilemem.
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
konyada benı seven varsa bunun kafasına hemen sıksın hemde arabayLa beraber konya nehrine atsınlar daha hiç cıkarmasınlar allah belanı versın ya mall malllll
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: 2011 YZF R6 126 Whp,Crossplane Crankshaft 2011 YZF R1,Mini Cooper Gp,Starex CRDI,Accent Lpg...
|
__________________________________ '' Menfaatlerinin esiri olanlar, Şereflerini hiçe sayarlar ''
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: GTR 200 - SUPRA
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
Zaten bilindiği üzere konya Pertten araç toplama cenneti bence biraz şüpheli bir araç..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Sene 2004de istanbuldan geldi bu araç ankaraya ankarada TurboZone (0312 278 16 63) firmasının sahibi aldı daha sonra yaklaşık 2 yıl bindi başkasına sattı şimdide Trabzona gitmiş araç
http://www.sahibinden.com/masrafi_ci...XQQdisplayitem |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:07 ::::

çok teşekkür ederim.

bunun gibi bir sürü çelişki var. aracı alacak kişi balıkesirde, bakalım herşey yarın belli olucak araçta ne var ne yok.