95 avroluk orjinali 1.4 m iken sahtesi 0.9 m olan bir kumaş için 30 avroya iyi fiyat demek biraz kullanılan malzemenin artmasıyla olağan. yoksa çok ucuza gelmiyor aslında.
Printable View
95 avroluk orjinali 1.4 m iken sahtesi 0.9 m olan bir kumaş için 30 avroya iyi fiyat demek biraz kullanılan malzemenin artmasıyla olağan. yoksa çok ucuza gelmiyor aslında.
Ya bu karbon kumaşı gördüm ben Türkiye'de ama özel getirtmişler. Bir GC8 subaruda vardı. Kırmızı. Harika bişi. Deri gibi dokunma hissi. Bulursam uygulamak isterim.
bu carbon kumaştan nerde buluruz ? şumi sen bilirsin kanka bi araştırsana:) fiyat ne kdarmış?
peki aracın içine alcantra gibi duran ne uygulayabi,liriz ? Bakıyorum fotolarda alcantra bildiğin kısa tüylü kadife gibi duruyor. Yakından hiç göremediğim için benimki sadece bir yorum. Süet veya nubuk kaplasak nasıl durur? Yada dediğim gibi bildiğin kadife ile kaplasak?
bu alcantranın kırmızısı varmı :D
ben hem süet hem alkantra bakıym bugun en iyisi
evet arkadaslar süet kaplasam yada nubuk nasıl olur? Yorumlarınızı istiyorum sizden sadece. Yada kadife kaplasak nasıl durur bi yardım edin ya
Kadife bence hiç güzel olmaz.
nubuk ve alkantra güzel bi kombinasyon olabilir gibi geldi.
Deri olsa daha hoş olmazm? hem orjinale daha yakın olur. Sonuçları bekliyoruz
bende var kendime japonyadan almıştım gayet basarılı çıktı ehe :)
http://img.photobucket.com/albums/v6...r/DSC02005.gif
hah bak ralli araçlarındaki o güzel görüntünün nedeni nubuk ve süetse tamam. Yapıcağım olayın onun gibi olmasını istiyorum. Sanırım bu karbonfiber kumas paalıdır alcantra gibi
Bugün o dediğin uygulamayı yaptık erel ile birlikte gayet güzel oldu... Ayrıca karbon kumaş art car cem abide var.. Bordo.. kırmızı gibi diyim.. ben komple koltuk döşmelerini yaptırıcaktım ekstra başka masraflar geliverdi.. sanırım duruyordur o kumaş.. ayıp oldu kendisinede :(
Bu kumaştan mevcut...
http://www.glfi.com/CarbonFiber-300Red.gif
floryada bi abimiz yapıyo cok fena işciliği vardırr örnek foto.. C:\Documents and Settings\Admin\Belgelerim\Resimlerim\DSC04738.jpg
www.imageshack.us sitesine göndermen lazım resimleri
Arkadaslar an itibariyle 10 mt nubuk kumas aldım. Dikkat NUNUK değil :D NUBUK :D aldım artık kısadan bitiricem allahın izniylede toplarım arabayı. Hamdolsun kriz dolara zam getirmişte sağlam girdi :D