|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ...
|
Dün bir arkadaşımla otururken bir tanıdıklarının başına gelmiş o anlattı akıl alınacak bir iş değil ama Annenizi çevrenizdekileri uyarın Dikkatli olsunlar.
"Daire giriş kapısının altında su dökerek evin içine su girmesini sağlıyorlar siz bu su nerden geliyor diye kapıyı açtığınızda üzerinize saldırıp içeri giriyorlarmış" Sanırım genel olarak yaşlı veya tek yaşıyanlara yapıyorlardır ama dikkatli olmak lazım. İşin komik kısmı bu yöntem eski bir savaş oyunudur düşmanı kandırmak için yapılan. __________________________________ Samsa |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Bütün arabalar bizim :D
|
burası turkıye nerden ne cıkıcagı bellı olmuyor adamın nıyetı kotuyse herseyı goze alırlar
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
bu aralar büyükçekmecede tüm zillere basarak İSKİ den geliyoruz diyip apartmana giriyorlarmış gece yarısına kadar bodrumlarda saklanıp hırsızlık yapmaya çalışıyorlar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bi taktikte ben duydum geçenlerde bizimde evimize girdiler.Alarm bağlattık.O ses çıkaran aletin üstüne inşaatlarda yalıtım için kullanılan köpükten sıkıp alarmın ötmesini engelliyorlarmış
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: espri
|
![]() neyi çözmüşler . __________________________________ Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
vay be...adamlar da herşeye bir çözüm var demekki..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Boost
|
ŞerefsizLer ya şu yasayı cıkarsalardı ewin yatak odasında ewin icinde hırsızı wuran ew sahibi beraat ile yargılansın die işte o zaman cesaret edebiliyorlarmiydi görürlerdi..
Bizim ewe giren hirsizLar yakalanınca sölemişler adamLar TOPLU İĞNE iLe kapı açıyorlarmiş __________________________________ İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım. Fatih Sultan MEHMET.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
aklı nelere çalışıyo.. başka şeylere çalışsa birazda
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ulan o değil komsuya giren hırsızın tatbikatını komsu evde olmayınca bizim evde yapmıslar polis eşliğinde bizim temizlikci sağolsun daha sonra girip bütün herseyi götürmüslerdi
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Doğal gaz sayaçların çalındığı bir ülkedeyiz normal
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
nasıl yani?
![]()
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
en basiti camiiden ayakkabı çalanları var yani.. daha ne diyim
__________________________________ Honda Tech - Ankara Honda Tuning & Service Garage R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
şeytanın aklına gelmez
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Turbo Civic VTI
|
o köpüğü g....ne monte edip sıkmak lazım bitinceye kadar...
__________________________________ boostprojects |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
işte deişik bi çözüm önerisi esasında yakalanan hırsıza ceza wermiceksin yüzünü çıkmayan farklı renk bi boyayla boyayıp sokağa salıcaksın alnınada 1 döwme yaptırıcaksın hırsızım şerefsizim bn die
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
aaa insan hakları var avrupa yargılar sonra bizi.... :@
silikon sıkıcaksın g.tne bide c.kune bak bakalım bidaha yapıyormu.. __________________________________ '06 Ugly Duck R53 Mini Cooper S Custom Garage Custom Garage Facebook Fan Grubu > Tıkla Bana
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 206 gti
|
valla iki haftada bir muntazam kapı kundura mağduru oluyorum onlar çalyor ben yenisini alıyorum bakalım bir gün o kapının önünde denk gelir inş.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: 220-221
|
hırsızlar olayı aşmış artık geçen haberlerde gördüm. hırsıza soruyorlar gireceğiniz daireleri nasıl seçiyorsunuz diye? doğalgaz saatlerinde kimin kredisi yüksek olursa onda para vardır diye dalıyorlarmış
![]()
|
|
|
|
#19 |
|
Misafir
|
Bu şerefsizler kafaya taktıktan sonra kimse durduramaz bu çıkıyo...
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|