|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
An itibari ile 1.5TB lık hard diskime girmeye calıstıgımda bicimlendirilemior diyor.
Fikirleri alalım
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bios update derim
![]() veyahut başlat çalıştır cmd = format c: d e f g ğ 1.5 tb hangisiyse bi format atman. __________________________________ e21 3.25 Turbo M20B25 400+ e30 3.25 N/A M50 Swap Drift Spec e30 Coupe Swap S50B32 321+ |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: PompaRezza, 406 Hdi
|
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
formatmı aman dur ne dıosun Eray, o 1.5 tbde dolu arsiv var icinde.
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
Kablolarını bir kontorl et belki oynamış olablr
chkdsk dene birde __________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yok
|
Başka bi makinede denedin mi ?
Birde daha güçlü bi ara kablo ile denedin mi ? __________________________________ erke |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ben sıfır aldın sandım yaw
kullandığına girmiyosa bide şöle denebaşlat çalıştır C:/ D:/ ne olarak kullanıyosan eğer bölede girmiyosa geçmiş olsun yada kablosu oynamıstır __________________________________ e21 3.25 Turbo M20B25 400+ e30 3.25 N/A M50 Swap Drift Spec e30 Coupe Swap S50B32 321+ |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
kabloları denedım harddıskı goruor ancak bıcımlendırılemedı dıyor. dısk bırlestırmede hard dıskın %90ını dolu gosterıyor. __________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Bilgisayarını yeniden başlat sorunun düzelicek
benimde geçen hafta başıma geldi aha dedim bittim. Bilgisayarı yeniden başlattım sorunum çözüldü.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
![]() daha guclu kablo derken zaten sata2 kullanıyorum pek bi sansım yok degıstırme adına
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
Aynı olay benim de başıma gelmişti, fakat nasıl kurtulduğumu hatırlamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
gun secıyorum ıleri diyorum hıc bısey olmuor havaya tıklıorum sankı! __________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
çalıştıra cmd yazıp çıkan ekranda chkdsk (c,d,e,f vs diskin adı ): /f denedinmi bunu
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
|
sanırım boot sektör ölmüş olabilir
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
![]() fat ve ntfsden cıkmıs alet __________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Ölmüşse gomelim cıksın gitsin aradan!
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Dosya sistemin sağlam bozulmuş anlaşılan
bi bakınalım bişeler buluruz veri kaybına karşı kendini hazırla yanlız
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |