Bugün aracınıza parayı pek düşünmeden kaliteli bir ses sistemi yapmak isteseniz hangi markayı tercih ederdiniz ?
Özellikle 2 markayıda deneyenler varsa süper olur. İyi bir karar vermek istiyorum. Ha bunun dışında asıl olay şunda da derseniz bilmem.
Bugün aracınıza parayı pek düşünmeden kaliteli bir ses sistemi yapmak isteseniz hangi markayı tercih ederdiniz ?
Özellikle 2 markayıda deneyenler varsa süper olur. İyi bir karar vermek istiyorum. Ha bunun dışında asıl olay şunda da derseniz bilmem.
parayı hiç katmayalım. Direk memnuniyete önem verelim hoca. Yetecek kadar var diyim. arabada buna değecek bir araba olsun.
Şu anda bu yazdığım sistemede sahibim: ses kalitesi yönünde component olarak morel, ampli olarak audison vrx ve ana ünite olarak alpine derim.Focal her nekadar düzgün ayarlanırsa ayarlansın sertdir.Alpine ise en üst serisi hariç softdur.Siz ne tarz müziklerden hoşlanırsınız?
eger dream'se olay ;
pioneer dex p90ana unite + deq90 işlemci
morel supremo 6 + morel picollo tw
zapco 1000.4 ampli
jl audio 13w3 sub
jl audio slash1000.1 sub ampli'de benim hayalim![]()
00' Civic 1.6IES
Ha evet audison ve metropol içinde iyi şeyler duyuyorum.. Şura için şunu bura için bunu kullan cümleleri altın değerinde şu an benim için.
Focal'in tizleri metal kulak yorar, alpine üst seviyeler haric piyasada alacabilecegin diger comp takimlari ile cok fark yaratmaz.
Morel soft dome tweeterlar kullanir, ipek gibidir sölemesi ayip![]()
00' Civic 1.6IES
bu arada araba olarak hb, izolasyonu, malzeme kalitesi iyi bir araba lazim kaliteli ses isteniyorsa.. gerci izolasyon her kosulda yapilacak ama genede araba cok onemli. almanlar bu konuda iyi, BMW 1 series ya da audio a3 bu iş için iki mükemmel arabadir
haldur huldur muzik dinliceksen hepsi olabilir..
00' Civic 1.6IES
evet car audio ile kafayi yemiş iki kişi olarak ben ve hs06 sana onlarda örnek sunabiliriz![]()
![]()
00' Civic 1.6IES
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)