ahahaa kanka aynen valla :D TB olsaydı tam sagdan yardırmıstımda bunun speclerı kurtarmadı yoksa mekan bızım mıntıka bılıosun :D
Printable View
gecmıs olsun kovboy:)
Çok geçmiş olsun
geçmiş olsun dikkat edin ya, foruma nolmuş böyle 112 acil servisi gibi olmuş:) dikkat edin kendinize
13.cuma ..
geçmış olsun,
Geçmiş olsun...
geçmiş olsn selçuk
307 bdüzü arabasımı , garip bir body kit'i var kaput uzatma falan
Özgür abi body kitimsi bişi var arkada yanda falan:)
aynen bduzunun arabası ,musterım zaten :)
Kardeşim geçmiş olsun yaa yeni okuyabildilm. forum karışmış herkeste bi kabul günü olmauş. Allah beterinden saklasın.
ne günmüş :( gecmiş olsun
gecmis olsun kanka allah korumus....
Geçmiş olsun. Arada bi böyle herkesin patladığı günler olabiliyor dikkat etmek lazım.
sagolun kardeslerım :)
Yanlız 307'nin arka dağılmış..Corsa'da aşırı bi hasar yok gibi gözüküyor..Enteresan :)
gecmıs olsn selcuk
Gecmis olsun kardesim :(
Geçmiş olsun Combo
geçmiş olsun.
geçmiş olsun..allah daha beterinden korusun...
/gecmis olsun ..
geçmiş olsun, Allah hepimizi beterindne korusun, amin.
geçmiş olsun selçuk teğet geçmişsin walla..
çok geçmiş olsun.
gecmıs olsn moruk allah beterınden saklasın
Gecmiş olsun valla
Allah beterinden saklasın..
Geçmiş olsun , kimsede bişey yoksa gerisi önemli değil .
geçmiş olsun keşke jettaya koysaydın bodoslama
her zaman yaşanabilecek bi durum çok zaman ucuz kurtuluruz...ama bu sefer olmamış selçuk...
neyse bununla geçmiş olsun...nazar varsa çıkmış olsun...
geçmiş olsun..
Geçmiş olsun Allah'tan sende bişi yok. Allah daha büyüğünden korusun
geçmiş olsun..
geeeeeçmiş olsun selçuk akşam geçerken kazayı gördüm senmişsin meğersen geçmiş olsun tekrardan..307 den tanıdım kazayı
Geçmiş olsun Selçuk.Sende bir sorun yoksa boşver,mala gelsin gelen.
Ne o korkmaya başladın artık sanırım :)
Geçmiş olsun Kardeşim ;)
aman dikkat et kendine bize lazımsın allah beterinden korusun geçmiş olsun .....
geçmiş olsun
gerizekalılar ya kaza yapıyor ya yaptırıyor
hepınıze tesekkurler dostlar kardesler arkadaslar. olacagı varmıs olmus demekten baska bı care yok :) dırek 307 ye patlasaydım hasar baya buyuk olurdu ama araya sokunca bu sekılde kurtardık. 1.5 lıra masraf cıktı benım aracta sukur bunada
@Tuner:
ne korkucam len bu zamana kadar korkmadıysam bundan sonra hıc korkmam, yanımda mahmut vardı ona bısıy olur dıye korktum o an baska bısıy gecmedı aklımdan ;)