sen bir kaza formu doldur adamın bilgilerini alıp.çarpan kişiye imzalattır.adamın ruhsat,ehliyet ve sigorta fotokopisi ile birlikte anlaşmalı servise gidip aracı yaptırabilirsin
Printable View
sen bir kaza formu doldur adamın bilgilerini alıp.çarpan kişiye imzalattır.adamın ruhsat,ehliyet ve sigorta fotokopisi ile birlikte anlaşmalı servise gidip aracı yaptırabilirsin
böyle sahtekarlıklar arttıkça poliçe bedelleri de baya artar gibime geliyor..
kankam eksper valla son günlerde iyice kafayı yemiş durumda :D Önüne gelen dosyaların %60 ı direk eksperden red oluyor diğerleride varsa öyle bir durum eninde sonunda açığa çıkıyor :D Nedeni çok basit insanlar kendilerini akıllı sandıkca hata üstüne hata yapıyorlar.1 hafta önce yanındaydım gelen hasarlardan birini benle beraber inceledi gülmekten ölüyorduk.Hasarı yapan zatı muhterem öyle güzelbir hikaye yazmışki hikaye olduğu kazanın o şekilde o araçla olmadığı ve kazaya karışan diğer aracın şirketine ayit olduğunu okadar açıkca bir dille yazmış yemin ederim aynı başarıyı sinema yada dizi film senaryosu yazmaya gösterse ödül alır :D
belliydi böyle olacağı, ciddi aptalca bir haraket yaptılar. Trafiği rahatlatmak için yazıo ee ekip kurucaz smsle gelicek falan aynı hesap :) valla hasarım varsa şirkette buna mırın kırın yapıcaksa bal gibi bende tutarım tutanağı
Kendi düşen ağlamaz. Herkesinde dediği gibi böyle olacağı belliydi.
İşin kötüsü primler artacak + gerçekten kaza yapan insanlarında paralarını alması zorlaşacak.
Geçen aile aracına arkadaşım trafikte vurmuş. Tutanak filan tutmuşlar sonra isimden tanıdım :) Aradım konuştuk aracı almaya beraber gittik servisten. Adamlar şüpheyle baktılar, allahtan ruhsat sahibi ve aracı kullanan ben değildim :)
Ne kadar helal paradır tartışılır. Ayrıca bu fazla uyanık arkadaşalr yüzünden biz gereğinden fazla fiyata kasko yaptırmak zorunda kalıyoruz.
valla kesin bi yerden çıkıyor okadar söylüyorum ben.Allah haram paraya muhtaç etmesin hepimizi
axa oyak motorıze bı ekıp kurmus zaten telefon acıyorsunuz 30 dakkıka ıcerısınde olay maalıne gelıyolar ve tutanagı dırek onlar tutuyorlar