2004-2006 arası honda vtec2 ler halen dusmedı 24 den asagı bulamıyorum
Printable View
2004-2006 arası honda vtec2 ler halen dusmedı 24 den asagı bulamıyorum
webden bakmayın gidin çat kapı girin içeri oturun masaya , nedir ne değildir kaça bırakıyolar öğrenin bence...
vw ne yapar bilemem ama pug 207 ler bence saçma fiyatlara gidecek...
Arabası olan kişiler için hiçbirşey değişmeyecek.Aracınızı daha ucuza satmak zorunda kalacaksınız, fakat alacağınız aracın da (sıfır veya ikinci el) fiyatında aynı oranda düşüş olacaktır.
Arabası olmayan ve almaya karar veren kişilere gün doğdu!
Gecen gün sanayide inanılmaz paraya sıkışmış bi esnaf abimiz 2006 hyundai elentrasını 15 e verdi.. Km cok düşük sanayici oldugu için full bakımlı beyaz masrafsız arabaydı ...Aglayanın malı gülene hayır etmez derler ama piyasanın içinde olanlar cok uygun a araba bulabilirler bu zamanda ...Secimlerden sonra durumlar daha kötü olucak duyduklarımıza gördüklerimize inanamıyacagız
önmüzdeki 1-2 ayda fiyatlar anca oturur heralde
ben her zman sıfır araba almaya çok karşıyımdır 3-4 ucuz olsun 20-30 binde olsun biraz beklemekte fayda var
2008 fiat Grande punto 1,4 2008 model 18.500 ytl ye acil satılık var isteyen olursa ....
Sevdiğim bi abimin aracı ....
Sıfırı ötv indirimi ile beraber 25.000 YTL den satılmakta .
2.el piyasası yerlere inecek. bekleyin ve görün.
ancak bu düşüş tak diye yarın olmaz. 1 ayda ancak 2.ele yansır değişim.
son 7 lemans için promosyon yapmışlar...valla 33e araç alındı satan arkadasta sitemize üye...gtr_07 :D
ben vtı typer s2000 falan hiç sanmıyorm ötv den dolayı değer kaybetsin..
33bin tl 207RC :S
Gt ne kadarmış acaba arkadaslar ?
Tam araba alma zamanı biraz daha bekliyorum acele etmemek en iyisi bu zamanda dahada düşücek gibi piyasa ikinci elde..
dun aksam bı tanıdıgımız vardı babam fılan muhabbet edıyorduk 1,6 comfortlıne jetta var tanıdıkta Babam senın arabann fıyatı oldu sıfır 20 kusur olacak benım vectrayla (98 model) takas edelım ama uste 2 bın tl ısterım dıye sakalastılar :) :D
O bu degılde pıyasa cook karıstı yhaaa...Bızde bırde VW caddy var tıcarıde OTV sanırsam %1 acaba bızım Caddye 15 bın tl verırler mı buda bı soru :S