hmm,evet geçende benim aklıma gelmişti bizde ona göre gelelim :)
Printable View
selçukum :D özgür ve ben eşlerimizle gelicez yengede gelirse onlarla oyalanırlar :D
bende müstakbel eşimle gelicem :) biz kenara bi aile ortamı yaratırız :D onlar etlerri pişirir biz içeriz haeuhaueh
tosunum nerelerdesin sen yaa :D al tabi hanımı oğlum biz evli barklı adamlarız :D
hayin planlarla uğraşıyorum :D boluya hazırlık diyelim :D
bi mani çıkmazsa bende aeroğlu ve sierra cenkle gelicem inşalah arkadaşlar
gel kardesim gel :)
Listede 62 kişi gözüküyor...
Herkes yanında birini getirse 80+ kişi fln olacaz heralde herkes 500gr fln yese. Küçük bir hesap yaparsak 20TL/kg kuzu pirzola desek. Kasap yaşadı. :D
80 kişi 500 gr pirzola için 20TL/kg'den... 800TL sırf et tutar, tabi alkol alacaklar fln? Gerisini bilmiyorum. Aç kalmayalım orda stok var mıdır bu kadar? Bir de geçmiş tecrübelerime dayanarak söylüyorum herkes kendi et olayını halletsin, ben en son Abant'a kendin pişir kendin ye olayına giriştiğime pişman olmuştum. Hepimiz aç döndük valla, çok kötüydü etler...
tabi canım herkes malzemesini kendi alır gelir o curcunada ortak bi alışveriş düşünülemez herhalde :D ama çok güzel olacak inşallah.
bende eşim ile geleceğim :) aile çok olacak anlaşılan.
abımle bızıde yaz ıstanbul tayfasına bır aksılık olmazsa ordayız abim wolkan
İyi ya herkes ailesiyle gelirse daha sakin bir ortam olur, iyi olur...
Ben otel'den iznimi ayarladım bi sıkıntı yok :)
@ İstanbul grubu toplu olarak gitme konusunda fikri olanlar bence artık yavaş yavaş program yapıp karar vermeye başlayalım :)
işallah hava güzel olur .
ankara grubuda bi arada çıkarsa cok gusel olur çağırın buluşacagımız noktaya geleyim..