ölümden korkuyo olsaydım burda ne işim wardı 2 tane canımı toprağa vermiş halimle..??
Printable View
başın saolsun işin latifesi benle ölmezsin gideriz seni mi kırıcaz siteden bayan olarak gelen yok bildiğim kadarı ile ama aslında herkes kız arkadaşını yada hanımını alsa da şöle aile ortamı yaratsak istiyorum roll yapmaya bolu ya gidilir mi? ölese susurluğa ayran içmeye ayvalığa tost yemeye gidelim dimi:D
tekirdağa köfte yemee gtmezsek gelmem :D
yok ben alışığım 50 60 erkeğin arasında tek kız olmaya bu durum hüküm sürüyo olucakmı onu mrk ettm sdc :D
olmaz sanırım herkes bayan arkadaşıyla gelsin işte hem kamera çekimleri net olur bayanlarda kuş kadar hafif hem bakalım kız arkadaşlarının kilolarını bahane edicek olan delikanlı çıkıcakmı rollingde geçilince ahahahaha (köfteler sorun diil tatlıyıda boluda bolulu hasan ustada yeriz nasılsa boluya gidiyoruz):hahaha:
şimdi baktımda ist deki birsürü rakip boluya gidiyormuş hemen basınç açmalıyım zuahahaha
Kadir abi şimdi boludaki piknik yerimiz neresi tam netleştimi?
yav dizelle gelmesin kimse listede yazılı isimlerin kendi araçlarıyla gelmeleri temennimdir :D
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha rakıp bulabılrsek deneriz kanka tabiki :D:D
tüm angara kaldırmaz bana. alo derim e30culara yolda spin atarsın bak :D
herkesi gaza gelsin herkes :D:D 150mılyon yakacam boluyada kadar :D:D:D