http://www.beles.org/tatil-seyahat/mesafe-hesapla.html
296km.
Printable View
beni alabilecek olan bir abim yok mudur xD bende gelmek istiyorum bende bende bende xD
gizli noslar havada ucuscakmıs diye duyum aldım :D nası olsa 1 kere denicez 50lik bassam ne olcakki gibi düşünmeyelim arkadaslar :D
istanbul dan bende gelebilirim, kimseyi tanımıyorum ama idare edin :)) msn adresin profilimde ekli.
beni yazmamisin kadir abi:( basar la benide yazin :)
geliyoruz bizde sıkı yürüyen atomsferik 106larda gelsin :D 690km yolu boşa gelmiyelim:)kadir abi saygılar...
eraycım kaçlık basacaksın? :D
sadece v6 mı gelecek haftanın cıgerlısı olarak yoksa 1 er hafta gozukup kaybolan Vti ve Gti cı arkadaslarda gelecekmı senle beraber:rolleyes: :D:D:D
bundan sonrakı denememızın fon muzıgı hazır:)
http://www.youtube.com/watch?v=Nd6787cXKlA
Forumdan tanıdıklarınız varsa yüzyüzede görüştüğünüz onlarla gelebilirsiniz :) Amaç tecturkeye üye olan arkadaşları toplamaktan ziyade bir şekilde forum üzerinden msn den vs.tanışan arkadaşlar olarak biraraya gelmek :) Yoksa 4000-5000 üye var biz 50 kişi felan oluruz herhalde :icon_tup:
Net tarih 19 umu dedik ?
İstanbul tayfası olarak biyerde toplanılsa konvoy yapılsa?
ben de gelebilirim iş durumlarına bağlı ankara tayfası olarak konutkent civarlarındayım ama pek kimseyi tanımıyorum
bende gelebilirim
süper buluşma olacak gibi:)
Valla bizde ROZ artı iki arac gelmeyi planlıyoruzda benzin işini dusunuyorum basmadan
gelemiyeceğimize göre benım aracta en kotu ihtimal 500 yaksa 500 km desek 250 tl o yuzden biraz zor :D
Bide tüplü stilomuz var ona biner geliriz gibi,belki artı olarak ROZ da gelir.Yani sonuç olarak max 3,buyuk olasılık 2 ama en az 1 arac olarak kesin ve kesin geliyoruz:D:D
basmadan gitme konusuna gelince kolay kolay basmam arkadaşlar arabamda kışlıklar var artı eşim ve bebeğimle gelecem ben sağdan efendi efendi giderim :D
aaa bide dayım gc8 aldııı onu unutttuumm %99 oda gelir...yani en kotü ihtimal bir stilo ve bir gc8 olduk..
valla aslında yavas yavas gitmek daha guzel olur hem guvenlık hemde maddi acıdan ama şeytan rahat bırakırmı bilemicem :D:D:D onu yolda gorucez artık..
ANKARA tayfası olarak biyerde bulusur hepberaber cıkarız heralde?
evet ben şişlideyim..
bende allahın izniyle gelirim
bende gelmek isterim kesin 19umu
yaz listeye benide bende gelirim.
sen şimdiden başla moruk kara kara düşünmeye :D
Arkadaşlar ankara-bolu arasında kesınlıkle gazlama flan dusunmeyın.
konvoy seklınde sakin sakn gidilir.
500 lıra yakacak bı durum olmaz araclarda.
İbo cd'den Ankara havası çalıcakmış bu durumda Araba Ankara'da gittiği gibi gider bence :D
eray burda rakım 900 nüfus 90 bin ona göre ayar yaptır da gel :D
:D bugün ADR den aradılar koltuklar hazır diye ibo senin yüzünden taksamı takmasammıda kaldım :D
o gün sende 3 kişi olmasının nedeni 1 i depom ve bagajım ful onun yerine diğeri koltukların sökük onun yerineydi :D