Çok geçmiş olsun... :(
Printable View
Çok geçmiş olsun... :(
Tüm motor parcaları elimde mevcut 1.4 tdcı n lazım olanlara yardımcı olurum dostum gecmis olsun.
gerçekten kotu bir durum geçmiş olsun eğer garantiden yapılmıyorsa sıfır motor bence çok daha mantıklı 1.5 ay kadar once benim başıma geldi benzeri garantiden yaptırdım
normalde çok lıkırtılı çalışan bir motoru var 1.4 benzinli getzlerin son zamanalrda ses artmıştı servise goturdum hiçbirşey çıkmadı normal dediler neyse
arabayı uzun sure yatırdım bi gün çıktım yaklaşık 3-4 km yol gittim bi koşe başına geldim durdum gaza dokunmamla şlak dandun metal sesleri motor başladı silkelemeye falan filan
ekzantirik aşınmış ? neden ve nasıl hiçbir fikrim yok servistekiler çok sert kullanımda mümkün olduğunu soyluyor 1.4 otomatik bir araç nasıl sert kullanılabilirki ? ama aracımın yağ pompasını değiştirdiler sanırım bir yağlama problemi yaşanmış ve o yüzden olmuş o şekilde tahmin yürüttüler.
neyse hepsini garantiden yaptılar sıfırlandı tum parçalarım hatta fazlası :) bu arada aracım 44bin km de :)
bende 3.20dde motor kırmıştım aynı şekilde ama kötü mazota yormuşlardı ozamanlar euro dizel fln yoktu tabi...
çok geçmiş olsun rektefe yapıp birazda oynayabilirsin. yağsız kalmasıyla ilgisi yok egzantrik zincirli kayışlı değil bu tip motorlarda normal şartlarda 200 k gibi değişir ama seninki biraz erken kırılmış bende de aynı dert var gibi 180 k ama orjinal zincir duruyo zaman olursa değişecek keşke ikinci marşı vurmasaydın tekrar geçmiş olsun...
arac garanti kapsamı dısındaysa ve ilandaki motor sıfır faturalıysa bence düşünülebilir fiyat güzel gözüküyo. aynı motor olmasıda dönüşümü oldukca kolay ve maliyetsiz kılar.
geçmiş olsun.